【突發】億萬富豪鍾培生豪宅大公開

559 回覆
84 Like 471 Dislike
未講緊呢樣 柒下柒下 中文U??
在搬入Gaming House的第一天我發現了一個很有趣的地方,為什麼每個隊友都要在樓下的會所去洗手間,後來有一個隊友告訴我,他說:廁所馬桶沖水壞掉了。 我:什麼時候修好?他:老闆不肯付錢修理,以後去會所解決就好。當時我真的很驚訝,連去洗手間那麼基本人權都沒有,你敢奢望我們打出什麼成績?

好不容易挺過只有12,000台幣的3個月試用期之後,當時是7月份,當時氣溫大概有32度,我們如常起床在中午打訓練賽,突然隊長收到鐘共的來電,由於我坐在隊長旁邊,還有電話聲量太大,所以我清晰聽到電話內容,內容是:幹你們!為什麼這個月電費那麼貴?隊長解釋道:天氣太熱,所以在訓練時有開空調。鐘共:我不管!以後每天開始只可開2小時空調,你他媽現在把空調關掉!
影game card果下真心感受到對自己喜好既愛。
應該好多台妹港女睇完會想追著佢碌鳩含
佢好鐘意有卡嘅game咁
佢講嘢好好笑 語無倫次
對佢又無咩反感,肯比錢搞esports又唔似劉鳴偉條打靶咁成日講埋啲屎忽話
佢呀媽個衣帽間同我屋企差唔多大
正常啦
佢連跑車都唔想渣
寧願搬近小小市區
睇得出係傳統港資打工老細
如果做朋友就ok
做老友佢應該會借部跑車渣
做下屬就唔好搞
點解會有人覺得佢有禮貌?home tour既時候不斷自己講自己,好有果種自我中心,高高在上既感覺
活係果個環境 有邊個唔係 唔係果個9成9扮
爺幹啊
佢啊爺 工廈大王
二世組就係天才?
冇諗過有下一代咪慢慢hea
香港咁既環境仲下一代?
仲要請著76toyz 咁既反骨仔
但都唔代表有禮貌
人地拔尖入大學
究竟佢係錢多而得
定係打機能力勁而得
睇唔透
開始唔知自己爲咩而活
佢lee d係二線富豪 應該total幾十億身家
富豪榜個幾百億既富豪先會好豪
3線富豪就幾億啦
幾千萬身家就普通有錢人
ok啦
起碼人地唔洗為番工愁
唔洗日日逼地鐵巴士
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞