【突發】億萬富豪鍾培生豪宅大公開

559 回覆
84 Like 471 Dislike
佢冇做呢d野咩
人地真係屌女屌到悶啦
咪係 你話同誠哥打過機就話奇姐
咁係你自己無能力衝破咪慢慢hea囉

移民話咁易 只係你唔似有料移
仆街再睇多次個留言真係笑撚到我
就算春卷出事 受仔都唔知會唔會出錢幫佢打官司啦
仲要toyz只係岩岩簽左英皇無耐
就想受仔出錢幫佢解決
打工仔黎咋 你估佢係受仔個孫呀屌笑撚到我
億萬富豪鍾先生個仔鍾培生
唔好用窮人思想啦...
佢要比個鬼妹知佢唔係靠daddy
係靠自己實力贏返黎(雖然係用無限金錢屈返黎)
你估人地得個玩咩
買下股票都有錢過你地返工
有冇啲出名嘅女 同鐘仔傳過緋聞? 或者公開食過?
鐘仔 好似冇乜點食過啲姐仔
鐘生內心仲好細路,前年HKE打羸TOYZ個隊入世界賽,特登拍條片串TOYZ,好撚好笑https://www.facebook.com/derek.cheung.5/videos/10154980819317549/
人地拔尖唔叻唔通你叻咩
求片入面條女ig
ching咁重口味
態度正確
連燈仔鬼識咩
Btw其實佢都仲有一部superfast嘅
不過可惜佢屋企冇la Ferrari
咩係大傻b
洗咩加密姐..
個陣toyz開台自己講架喎
佢唔係話突然發神經
係當時2-2 , toyz當時係諗好左一套戰術
就係ban晒所有1線中路 等maple揀d 2線中路同佢互農
但ban ban下佢突然想改變 所以變左無執行到落去
咁佢就問大家有無咩想搶
個陣無人講野
之後俾人搶左克黎+thresh組合
下路俾人屌打 輸成百CS
完左之後 大家已經好撚sad
但olleh突然望住toyz講 點解唔幫佢搶thresh
之後toyz就覺得好撚委屈 所以開台喊 就有呢張圖
跟住olleh donate 500美話 sorry captain
灑幣
咁toyz改新不了情唱衰小雲寶寶係之前定之後既事
鐘生二/三世祖黎講都算廢
講祖業同本地(劉鳴煒,蔡加讚)果班比又比下去,要淪落到請班打手刷存在感
講電莖同大陸果班比更加無得比,一提親就話家底唔夠人厚
就算退而求其次同藝人果堆黃立成,周杰倫比都唔係好得幾多
人地一唔搞電競一唔食女唔得架咩
如果大家有個咁大既屋企
有咁多跑車
仲會唔會咁on9走去搞電莖俾人笑

俾我日日開party渣跑車去食女
人地一路搞電競一路食女唔得架咩
之前既事黎
時間線大概係咁 因為太耐
S5組隊 > 換sup olleh > 換ad rasion > olleh同小雲一齊 > 季後賽前toyz開台消費olleh > olleh唔妥toyz 想離隊 > toyz道歉 > 季後賽第2 > 資格賽前 raison被發現代打停賽 所以換左個top may > 資格賽前幾日同丁特雙排係咁屌丁特 屌到丁特發脾氣 之後冷戰左幾日 > 資格賽第一日和好 對TPA讓2追3 > 資格賽第三日輸左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞