[古清回家吧暨準備又做十六郎出局]巴黎聖日耳門球迷吹水區(15)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
續啦反正杜狗唔中意用法國兵
新巴留名
蝗諗住三億帶走賭王

Merci neymar
呢隊閪波點會有新fans
Why not
上2頁都有個新鈀
之後靜左
一星期後見到手足你先再講
好多都係留個名話係手足就走左
下個月改咩名好
基路泰拿愛助攻
Mario Balotelli claims PSG 'aren't a very good team' after their Manchester United defeat

巴神都笑鳩我地
曼聯功臣泰路基拿
曼聯名宿保方
睇番啲相,卡叔不停鼓勵班後生,其實幾心噏
自己岩岩傷癒落場都唔夠一陣就出局,三十幾歲已經冇幾多年可以搏歐聯,今屆明明最有機會殺入八強竟然俾兩條痴線佬搞到出局
我地仲叫糊三冠王,歐聯周圍飛不了

杜蛇首季就手執三冠
兩冠咋聯賽盃豬左比金剛
假鈀

法國超級盃已袋
法甲就袋
法國盃入左4強

歐聯d盃仔
另外諗諗下覺得卡雲尼都幾柒,咁樣後備出一分鐘應該學迪維斯屌柒文仙尼
卡叔咁大個人都化左啦
歐聯出局都出到慣撚哂
仲好似垃比咁怨天怨地咩

所以卡叔主動安慰
系 包皮廿歲人大把世界啦
呢度玩兩年去第度爭下冠都仲得
法甲水平真係太低
啱,連炒粉王年年入波都雙位數學下拉比出去闖下
今晚愛蛇幫我地報仇
As would have been expected, PSG's biggest stars have been linked with summer moves elsewhere as they failed yet again in their quest for European glory, but their star Frenchman has no intention of leaving.

“There are no words,” Mbappe told Telefoot . “I'm stunned. It's difficult to take because we had to work so hard to get to this point and we got eliminated.

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞