[古清回家吧暨準備又做十六郎出局]巴黎聖日耳門球迷吹水區(15)

1001 回覆
10 Like 3 Dislike
法甲共榮圈呀
法甲第一要玩同賽光榮

里昂好野
Paris Saint-Germain's sporting director, Antero Henrique, slammed star Adrien Rabiot for his attitude, reminding the midfielder that he still has a contract with the club till the end of the season.Adrien Rabiot was seen at a night club, partying after PSG's defeat to Manchester United in their own den, which saw them crash out of the 2018/19 UEFA Champions League.

成間球會最撚冇資格講野就係呢條光頭佬呀
屌你老母又要洗橫手阻人落場又係度扮晒野講廢話
少左拉比後上中場啲活力少左咁撚多,迫前場啲人全部打後一格咁濟
連古清都
Feel到開始成個鈀區手足都G持垃比了
我上個Post 話過,一開波就話唔續約走,好似馬度迪伊巴咁好來好去我一定祝福佢。

我成日話拉比同華仔中場雙核係真話,佢兩個拍住上係打得輕鬆好多

光頭佬係度根本冇做過啲咩好事,尼馬離心大到全世界都知,鈀又出得起錢佢先黎

如果唔係佩雷斯戇鳩鳩咁保巴爾,包皮神早去左皇馬啦
明明杜狗雪拉比在先之後拉比玩野先俾光頭佬掟去預備組而家變左光頭佬雪杜狗贏

明明光頭佬買左咁多好牌俾杜狗又話光頭佬唔買人杜狗又贏

明明首回合同一班人出442贏,次回合on99又出541又賴球員自爆杜狗再贏

結論杜狗點都贏
光頭佬走左杜狗真係可能比你出番場
不了要去夜蒲慶祝
Sell la diu
根據法國媒體《巴黎人報》提供的最新消息,儘管聖日門本賽季在歐冠盃中被淘汰出局,但球會主席艾基拉菲酋長對杜查(Thomas Tuchel)的工作非常滿意,計劃與其續簽一份到2022年的新合約。

「我對主帥有信心。」這是艾基拉菲酋長在球隊被曼聯淘汰後給出的肯定的答覆,「我們會進行一些改變,但不會因為輸掉一場比賽就徹底洗牌。我們需要保持一個冷靜的頭腦,現在還不是做決定的時候,我們要看看主帥的想法,這才是最重要的。」

杜查在去年7月入主巴黎王子公園球場,他與球會的合約直到2020年到期。根據《巴黎人報》的報導,球會在幾週前就決定與杜查續約。在歐冠十六強賽首回合2比0戰勝曼聯之後,管理層更加堅定了這一想法,準備為期提供一份為期兩年的高薪合約。次回合的比賽結果令人感到有些意外,儘管艾基拉菲酋長對此感到非常失望,但他沒有改變與杜查續約的想法。

《巴黎人報》強調,如果聖日門與杜查完成續約,那麼意味著體育總監安迪路軒歷基有可能即將離開,在引援問題上以後將由德國主帥主導話語權。

永續杜狗

屌你老母
怨婦垃比
唉希望佢振作
我係佢就網都咪撚上冷靜下先

又唔似保方咁得人敬重又有深厚fans Base同意大利迷支持(睇佢ig 睇到啲鈀講野冇咁癲同冇獌狗去搞事)

又唔似甘仔青訓真鈀係鈀都知,都冇鈀去佢去咒佢,頂多有獌狗搞事

基拿就有鈀去屌柒佢之餘班獌指撚住佢黎笑

隨時學陷阱回流德國過世
係就快撚d走啦柒撚到手足都要改名
陷阱早兩日對國米先救到12碼基拿快走啦
呢鋪G持垃比
非抽水 呢次仲衰過古清果次own goal好多
本身坐定粒六輸到咁
據《費加羅報》稱,儘管巴黎從歐聯中慘敗出局,但主席艾卡拉菲的位置並不會有危險,不過球會的其他高層或將為此付出代價。

從周三晚比賽失利後,針對艾卡拉菲的批評鋪天蓋地,關於他可能被卡塔爾老闆替換的消息甚囂塵上。
但是據《費加羅報》的消息稱,一位接近卡塔爾皇室的消息人士證實,「巴黎主席的位置是不可動搖的。」
艾卡拉菲與卡塔爾現任國王關係很好,他們是兒時的朋友,所以艾卡拉菲能保住自己的位置,繼續主持球會的工作。更何況,目前也沒有能替代他的合適人選。

不過為了能消化這場失敗,以及安撫球迷,關於球會其他高管的「清洗工作」似乎非常必要。之前《巴黎人報》稱,球會已經向主教練杜曹出了續約合同的邀請。因此與德國教練向來不和的體育總監軒歷基就可能成為眾矢之的。看起來,球會內部將會掀起一場血雨腥風。

BY WING
記得SET埋「搶先看」,咁先唔會錯過每一個POST!

光頭佬快落獲
食屎啦光頭佬 衰撚過杜狗
又屈光頭佬簽成手好牌都屈
兩個都要屌 主席又用人不當
保方唔排除會續約

一眾憤怒既法國鈀決定唔去支持作客迪安既比賽
同時考慮連法國打比都唔睇

連班煙花佬都咁撚嬲真係第一次
連登真鈀精華都唔睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞