[古清回家吧暨準備又做十六郎出局]巴黎聖日耳門球迷吹水區(15)

751 回覆
10 Like 3 Dislike
廢老都話有D作用既
基拿.....

契仔點都要出

如果杜狗夏天清走佢你會有咩好講
當然首先要清左拉比先

我話你聽 基拿就算夏天消失都一定唔係佢契爺order
垃圾
可惜的是,以靈活、主攻見稱的多蒙特,在轉陣三後衛陣式後,導致中場可用的突破空間大減,無法好好運用奧巴美揚、普列錫等「快馬」的反擊速度,變相削弱球隊的進攻威脅。

改組三後衛陣式,對於多蒙特而言,不單是佈陣上的轉變,而是180度改變戰術風格,皆因該隊的風格偏向進攻,而三後衛陣式卻是一個以防守為主的陣式,所以勉強將行軍風格扭轉,便讓今季的蜜蜂軍團變成一頭四不像,招至失分頻頻的結果。

一早話多蒙特都俾杜狗玩死,係要3中堅琴晚4個中堅出鳩哂攪到後面亂到自爆

點睇多仔今年換完教練之後都準備緊四大皆空
可惜的是,以靈活、主攻見稱的多蒙特,在轉陣三後衛陣式後,導致中場可用的突破空間大減,無法好好運用奧巴美揚、普列錫等「快馬」的反擊速度,變相削弱球隊的進攻威脅。

改組三後衛陣式,對於多蒙特而言,不單是佈陣上的轉變,而是180度改變戰術風格,皆因該隊的風格偏向進攻,而三後衛陣式卻是一個以防守為主的陣式,所以勉強將行軍風格扭轉,便讓今季的蜜蜂軍團變成一頭四不像,招至失分頻頻的結果。

一早話多蒙特都俾杜狗玩死,係要3中堅琴晚4個中堅出鳩哂攪到後面亂到自爆

杜狗遺害
杜蛇都好撚嬲
全世界鈀狗都好撚嬲
基拿保方大件事

當年佢玩到同今年摩納哥一樣

而家都叫拜甲帶頭
杜蛇都好撚嬲
全世界鈀狗都好撚嬲
基拿保方大件事

杜狗嬲乜撚野呀人又佢出陣又佢佈唔係出埋4中堅出事去賴鳩球員呀

當年佢玩到同今年摩納哥一樣

而家都叫拜甲帶頭

吓?多蒙特要護級?
杜蛇都好撚嬲
全世界鈀狗都好撚嬲
基拿保方大件事

杜狗嬲乜撚野呀人又佢出陣又佢佈唔係出埋4中堅出事去賴鳩球員呀

呢鋪認同垃比
杜狗決策上輸撚哂啦 唔出正經嘅陣
杜蛇都好撚嬲
全世界鈀狗都好撚嬲
基拿保方大件事

責任上係杜狗
但最直接一定係球員
基拿>保方
手足唔好灰心,我鈀仲叫緊糊做山寨3冠王
輸波留低一句?
等緊睇你地柒咋上兩個星期咁撚串

我地有入你獌post串你咩?圍爐自抽都唔撚俾?
食藥控制下情緒啦
你睇下其他獌迷有冇好似你隻癲狗咁癲走入人地個post撩交嗌?!

仲要其他曼迷手足都屌埋你隻癲狗
係得你仲咬住唔放唔知為乜
喂你咁撚想搞事 洗唔洗約出黎傾傾佢
我地鈀迷係垃圾但至少唔似得你單丁友咁慘

屌你,成熟d 喇
中二病發咁

冇撚左個聯賽杯啦仲三冠

冇撚左個聯賽杯啦仲三冠

屌你深圳個大盃唔計呀而家幫你杜加加分呀

深圳大盃,法國盃,法甲杜狗j撚死人
我地有入你獌post串你咩?圍爐自抽都唔撚俾?
食藥控制下情緒啦
你睇下其他獌迷有冇好似你隻癲狗咁癲走入人地個post撩交嗌?!

屌你,成熟d 喇
中二病發咁

冇撚左個聯賽杯啦仲三冠

屌你深圳個大盃唔計呀而家幫你杜加加分呀

深圳大盃,法國盃,法甲杜狗j撚死人

杜狗刷CV
既然卡叔都認同 我只好跟隊

屌你,成熟d 喇
中二病發咁

不如改名做尼馬
屌你,成熟d 喇
中二病發咁

不如改名做尼馬

係你地未出現時曾經有一個

不如改名做尼馬

係你地未出現時曾經有一個

有兩個 一個正常 一個癲佬成鳩日叫卡叔含撚食屎
同埋我果時已經出現左

唔好勉強喎

唔好勉強喎

賣拉比依然係第一位

唔好勉強喎

賣拉比依然係第一位

自由身走唔可以叫賣
已經冇人關心達仔斬波斬上太空之後傷埋
已經冇人關心達仔斬波斬上太空之後傷埋

尋晚除左owngoal拿同埋廢老
踢得最差就係佢 0作用0貢獻
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台潮流台上班台財經台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台成人台黑 洞