[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (25)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
大家都覺得Rebecca 翻來會助龔
好期待佢問阿水同啊龔進展到邊一步
如果佢話仲未開始會唔會好失望

Rebecca 返嚟,應該會話阿水 :吓,咁都叫無嘢,唔好玩啦,仲話姊妹喎⋯⋯如果我同鐵面陳有咁好嘅進展就好咯
水:係啊冇野㗎
係兩個都見過大家阿爸,佢仲見埋我其他屋企人添基本上我屋企人同街坊都識佢,跟住得閒佢會上來食下飯,電話仲會俾我keep,有咩事就大家互相幫下,lunch有時一齊食,如果坐埋一齊都係咁啱㗎咋,我哋仲係普通同事關係㗎咋

如果聽完覺得rebecca會信俾
唔信俾
絲打打算呃負評?
仲有會上屋企傾project傾到夜會洗埋頭過埋夜挨住瞓 ,得閒又會搵人湊下b

呢對小學雞係時候靠Rebecca 點醒啦
誠實水:而且有時佢留係度過夜我阿爸都同意㗎,阿爸仲話佢係絕世荀盤
揚左開去,兩個都無得再搵過第二個了
咁係咪叫攬炒
水:依家我冇人追,你都唔使旨意溝到女
弊左總監大人一開始都無諗住去溝女喎
龔:咁大家都無人要,我抵得諗啲要咗你啦,好過班人成日喺度講
全部都有聲
淑女水,其實你唔單止對住安仔會爆發(大學係咁教你架,呢句其實真係好小兒科),公司嗰位普通同事先係可以令你流露真本性啊
食蕉連皮啦 比起打靶仔原來都係勁溫柔
話哂淑女嘛
但係佢有叫人死賤精同死仔呢
我好期待佢係普通同事面前自稱淑女
我記得普通同事叫阿水考慮吓曹總嗰陣好似都有話過阿水係淑女
嗰陣有陰謀
stanley開live打籃球
佢手受傷都唔肯睇醫生,話會自己好
成日都唔願睇醫生 上次咳仲食凍咗嘅薯仔

話君子好逑
嘩,大家好勁,無時間mon post 都咁快可以爆post 同係新post 都去左咁多頁

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞