[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (25)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
我想問執紙皮有冇講明係534
開心速遞有咩驚之前777都串啦
冇 個日蟹個live係話指53X 但冇講明X係咩 同埋有日景夜景都馬豹 聽日就知係咩530啦
多謝解答
如果530都唔係咁又唔似係534,咁就可能係534嘅後續
阿蟹最近live有人問阿蟹幾時同stanley唱歌,阿蟹答stanley唱歌咁好聽,等佢教佢,會唔會暗示阿龔係演唱會唱歌比阿蟹聽表白
推斷白色情人節未必一齊,可能會有少許阻擾;阿龔想告白而被演唱會遮蔽,而阿水會意會到到阿龔心意未必會那麼快回應; 今534預告少咁多,估會有阿龔回憶片段;相信會有sweet一段。
絲你好似ff多左 Stanley 唱歌不嬲好聽都係唔好咁大期望 怕你失望呀
你想太多了
冷靜,平常心
我覺得同頭皮有關多d ,因為夠cls
呢集叫白色情人節,個名太正常,有啲驚係伏
睇嚟我患咗創傷後遺症

BTW, 白色情人節,應該係女仔做主動,阿水加油
阿淳唱歌係好聽但阿龔就唔知啦
雖然開心速遞cls開但阿龔亂入劉華演唱會唱歌好似難咗啲
同預告開頭乎應返
阿水嘅頭皮原來唔係頭皮而係又惹到阿叔嘅頭蝨
所以今次到阿水甩底
假如特別環節係有機會上台唱歌表白
總監大人好有心意但奈何五音不全
唔似stanely唱歌咁好聽
咁應該甜得嚟又cls
識唱扮唔識
真心考演技
想聽總監唱多次 You are beautiful
本身都有諗過憑歌寄意
但騎劫華仔演唱會好似又難啲
如果阿龔係走音王咁大反差真係會笑到癲
雖然唔浪漫好大機會俾人插 但好啱開心速遞cls style
喂呀,人不在香港睇唔到今集過場live,聽晚又睇唔到live
唯有睇住你地啲ff止下癮先啦
我都覺得未必一齊到住,但應該都係又行前一大步
各位巴絲要記得啊,仲有阿龔挨響架電度等阿水嗰幕呀
唔通白色情人節嘅"白色"另有所指? 咁真係cls路線喎~~ 可能比"千古"更好笑!
如果真係頭皮反cup算唔算呼應初雪
啲ff開始cls
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞