[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (25)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
普通同事上去執屋姐
咪誤會啊
個情節可唔可以係總監大人俾抽鎖匙水水,然後水水上去整定鹽焗雞等佢放工返黎再一齊食飯呀
呢啲嘢係邊個國家嘅普通同事先會做
咁都要總監大人同佢講係邊帶過佢去一次
普通同事先識去㗎嘛
我都希望可以食食下魚旦見到亞淳坐隔離,可惜這些機會不是我
我都好好奇邊個國家嘅習俗
仲有,龔友個電話幾時打呢
睇嚟唔止office房同手機放心俾人check

接龍啲同事關係真係好鬼好,又執屋又煮飯,唔怪得某總監唔要大陳個offer,收平啲都要幫大龍生打工啦
不能同意更多!!

希望終歸有日可以夢想成真,超鍾意呢個劇情!
希望呢個世界真係有許願池
廢青安啲殺氣只有係熊家人就無事,阿龔對住佢都無事,就知將來一定係熊家人
廢青安啲野我覺得阿龔係熊家住時應該已經有見識過,所以已經知道點對付

大家姐仲要俾阿爸撞正同潮偉
大家姐好慘

感覺上龔水似會照舊成日上熊家食飯 ,有痴餐會痴嘅 ,不過食完返去apartment 拍拖嗰種
阿蟹又開live了

冇帶耳筒返工,想偷偷睇下都唔得
佢有save live, 可以一陣睇番
梗係啦 上熊家癡餐仲可以慳翻食飯錢 仲可以睇下tree gun實行岳父政策 塑造一種就算拍拖都唔會忘記屋企人印象 總監大人咁精打細算點會諗唔到啊
翻apartment應該未發展得咁快 啱啱一齊就同居tree gun先唔制應該會落街行下公園 或者係熊家睇埋電視先走
仲可能撞到妹豬食飽散步
妹豬:龔仔又來探女朋友啊

即係今日外景拍唔成

阿蟹呢個問題令我聯想到龔水,阿水而家就係等緊阿龔再次有所表示,當未有衝擊位或者旁觀者提點除咗等又可以點呢
Ivan
當年既Router
好可愛,即係啱啱轉工嗰陣?
對住咁可愛嘅新人,當年總監大人點可以蝦人蝦到無份工架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞