[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (25)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
但巢起啲頭髮嗰吓好撚型
係喎白色情人節係女仔回禮
不過做咩編劇咁懶諗題目
214就咁新春情人節 314就咁白色情人節
其實一個好嘅標題好重要
有個好似優褲定乜鬼嘅pose勁奇怪
個比例好似頭大身細咁
係咪冇表白到所以之前阿蟹話:邊個話白色情人節一定甜
同埋阿蟹係咪有次live話咩邊個話要表白先可以一齊?
冇追開live都係睇你哋文字描述多
可能個白色真係靜係指頭皮
同感
其實好想睇佢地一齊之後,龔燁繼續不負醋王之名,對每個接近水水既男人加以打擊,應該好萌
醋男子2.0
醋龔子
睇返其實阿龔隻左手都係唔敢掂住阿水個膊頭,同初三tree gun FF唔同架 始終未一齊阿龔又謙謙君子 如果一齊咗應該攬得更實
白色情人節係214女仔送朱古力俾心儀嘅男仔到咗314男仔如果受溝就要回禮返俾女仔,如果真係想呼應回禮呢個位,今次真係有可能由阿水cls
應該係劇組p瘦咗佢
嘩齋睇文字預告我個胃已經又開始隱隱作痛喇
拜托今次千祈千祈點都要有啲啲突破,啲啲改變,啲啲進展啊
如果鋪鋪都係 – 期待 –「怎料」– 反高潮 –又玩嘢 – 再期待 – 再「怎料」– 再反 – 再玩……無限loop到無晒癮嘅話,我真係擔心龔水最後只有出家呢條路可以行......不過始終對開心劇組有信心嘅

BTW今日有過場依泣好驚喜,不過阿龔居然咁大膽話大家姐戇居,唔驚有仇必報熊尚善咩?! R.I.P.

水:你知唔知我公司啲人幾衰啊,話你今次要面唔要車『好戇居』喎!
大家姐:邊個講㗎
水:咪龔燁(話我知)囉!
大家姐:哦...係呀
(喂巢總啊,你嗰套《巢總傳》呢我想加啲新角色嚟刺激下收視,不如就加番段你同你嗰位女神可歌可泣嘅愛情故事落去好嗎? 嗱你之前咪煩緊點樣再追番你個女神嘅,咁你宜家咪可以乘機再向佢表達你嘅堅定心意然後約佢出嚟傾下劇本囉~~~)
大家姐o.s.:咁夠膽笑我熊尚善吖嗱,今次你個長毛仲唔煩餐死……嗱熊若水,見你個傻妹呢排dry成咁,咪話家姐唔幫你喇,睇怕今次隻死仔包點都要出手做下嘢啦啩
新朵: 頭皮水
冇記錯第一集已經有講 話根叔偷偷送名貴耳環俾3e
後尾有集呼應返 話阿水得到就只係平嘢街邊貨

仲有大家姐嚟咗之後 根叔都係錫佢多啲
有集話根叔聽哂大家姐話 唔重視阿水
不過我都未追得哂所有集數 要靠呢度其他巴絲打分享下

但睇返有啲集數會講根叔有時都好錫阿水 成嗰故事都好溫馨
以前熊家都行溫馨路線多 係後尾先開始cls 全家鬥pk同攬炒
尋日蟹live話同巢總有對手戲
唔知幾時,好期待
會唔會係真人唔好意思搭咋?

阿水撥開阿龔隻手,阿龔係有一秒失落架
似只係搭法問題?
高度上手腕位掂順手啲,所以手掌掂唔到。初三加高好多所以無問題。
其實呢個身高差搭膊頭一啲都唔就手,攬腰順好多
為何聖誕要返工嗰集嘗試過攬腰架,但俾阿水撥開左咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞