[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (15) 出道22周年大型MD企劃進行中

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
你真係中左大大既毒
仲係好深果隻
你要準備好你既銀包畀YG黎解毒
如果咁都全單接受你可以接受好多野
【志源說】
【姓名】韓文 은 지원
漢字 殷志源
英文 Matthew Eun

【出生年月】78年6月8日

【屬相】屬馬

【外貌】(如同照片一樣詳細說明)
皮膚黑黑的,眼睛是中間size,稍許冷漠 長得不好看。頭髮中等長度 鼻梁較低鼻尖挺(?) 嘴巴小 牙齒長得不好看 臉稍長

【性格】優點:就是和朋友們相處愉快社交性不錯
缺點:性子有點急 忍耐心好像有點不夠

Cr: 殷志源貼吧 微博

大大真係好堅持自己唔靚仔呢個信念
好後悔自己無早多2年識 好嬲 但真係中毒
我飯之前另一個5年都無咁癡線 依加最最最最最想要之前飯製既娃娃
我都想帶小源出街扮靚靚影相 見人地一人一隻成日影相
仲有氣質係氣質 大左之後仲要好似酒咁 有被時間沉澱過 好正
我真心覺得而家嘅佢無論係顏值同實力都係最巔峰
年少時嘅桀傲不馴而家望飯嘅眼神多咗幾分溫柔
就算係帶住口罩都藏不住笑意
上年7月係大陸搵人代購隻公仔等咗5個月之後比人走咗單
從此對大陸代購信唔過
希望香港有人開團
係咪經常性出鏡個隻 個隻好似都係7 8 月咁上下 冷帽白衫
走單 陰公 咁咪好多人走哂單? 你跟團購?
諗起大大喺簽售摑左隻飯製娃娃幾下
有片嘛 好想睇
我上次睇完 有個人響下面留言話大大仲試過想除甜甜娃娃條褲仔 好可惜條片我都搵唔到
大大好明顯細個果陣都唔鍾意玩公仔

話說島主同我同月同日生日 可以FF一齊慶祝
我反而記得島主除左飯製娃娃對鞋
thank you
係呀
佢話比人扣關唔知幾時會放
雖然佢都有退返錢比我但係好失望囉
仲慘過我買唔到 個隻真係好正 可唔可以出多次 我會買二隻

但我有睇返 香港個陣水晶飯fb 有開過團團購依隻
如果個陣跟佢地可能你就有了
[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (16)

https://lihkg.com/thread/1085204
謝謝...
搵過,冇得買 lu... 好後悔咁遲先迷上
下次一出新嘢嗰陣唔好猶豫即刻買
尤其係大大既野 想要就買啦
諗諗就可能會冇啦
今期認哥有提水晶個名
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞