[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (15) 出道22周年大型MD企劃進行中

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
上下反差好似有啲大
希望大大有咩唔開心真係要同人傾訴
唔好屈喺個心度
但佢要講既話應該一早講咗
佢唔肯講都迫唔到佢
只希望佢唔開心既時候會叫水院或者其他弟弟出黎
飲酒又好點都好 有人陪著佢就好
話唔定到時自然就講咗出黎
聽日係咪有簽售睇
好掛念佢地
期待大大個look
唔好又係封面果個就得
聽日應該會係小黃大型cosplay現場 應該會好多Mathilda到場
想睇
但突然殺出一個好正既在德
韓黃會唔會要大大講對白
大大好怕做依D野嫁喎
對白應該唔會嘅
反而期待韓黃準備啲道具
上次撒花都唔肯做
殷志源的百問百答 完整版中翻

聽日會勁多葡萄
好羡慕呀
其實好想大大搵到佢嘅人生伴侶可以分担佢嘅煩惱悲傷
成日諗如果當時無離婚又生埋仔結局會變成點
水晶未必重組
大大做左搵仔rapper
@g1_oria_

有難事的時候會和誰商量?不會去商量,常常都會想要自己去解決。有難事的時候一般不會向周圍的人表現出來。所以(周圍的人)一般都不會知道。(大家)以為我總是沒想法、很開朗,啥念想也沒有舒舒服服地活著。我如有有什麼難事絕對不會跟身邊的人說,跟父母也不怎麼說。因為感覺會和我一起辛苦……
最近哭得最厲害的瞬間是?就是我父親去世……除了這個以外好像沒有其它什麼……

水晶未必重組
大大做左仔rapper
可能變左佢上超人回來了
想自己大大幸福快樂 快啲再婚啦 我會喊住咁支持
@g1_oria_

有難事的時候會和誰商量?不會去商量,常常都會想要自己去解決。有難事的時候一般不會向周圍的人表現出來。所以(周圍的人)一般都不會知道。(大家)以為我總是沒想法、很開朗,啥念想也沒有舒舒服服地活著。我如有有什麼難事絕對不會跟身邊的人說,跟父母也不怎麼說。因為感覺會和我一起辛苦……
最近哭得最厲害的瞬間是?就是我父親去世……除了這個以外好像沒有其它什麼……

水晶未必重組
大大做左仔rapper
可能變左佢上超人回來了
見到大大幸福快樂 快啲再婚啦 我會喊住咁支持
其實成員生活幸福對水晶發展都係好事黎既
抓周係mic 好神奇
86係咩意思?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞