[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (15) 出道22周年大型MD企劃進行中

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
大大同島主今個月出嘅dvd出咗teaser
到底島主係幾時出嘅國
竟然去荷蘭
點解係LEON造型
大大唔好細路扮大人喇
點解要掩飾自己的帥氣
持住自己靚仔亂用臉
全世界得林子样同JONNY DEPP留鬚係靚仔架咋
大大又再一次挑戰我底線
第一次我有唔想買既衝動
(算喇我講笑咋)
第一眼見大大個造型,我以為我認錯人 正正常常咪幾好,做咩要做到咁
第一眼望落去真係有衝動唔想買,不過係冇可能
真鬚定假鬚
搞到我唔想買

不過我最後應該會買
Idea係大大諗嘅
冇計啦
我唔制呀

依個造型適合去打劫多D
我都係睇島主畫畫平衡返算喇
大大你仲係細路黎
做咩無啦啦扮大人啫
今次應該係J WALK陪返大大去拍野
[LEE JAIJIN 簽售會相關公告]
-簽售會日期: 3月 17日 週日
-時間: PM 14:00~
-地點: 釜山 BEXCO (55, APEC-ro, Haeundae-gu, Busan, Republic of Korea)
-人員: 共317名 (sound-wave購買者287名, lipss購買者30名)

[EUN JIWON 簽售會相關公告]
-簽售會日期:3月16日 週六
-時間: PM 17:00~
-地點: 江南 spigenhall
(446, Bongeunsa-ro, Gangnam-gu, Seoul, Republic of Korea)
-人員: 共150名 (sound-wave購買者120名, lipss套裝購買者30名)
[LEE JAIJIN 簽售會相關公告]
-簽售會日期: 3月 17日 週日
-時間: PM 14:00~
-地點: 釜山 BEXCO (55, APEC-ro, Haeundae-gu, Busan, Republic of Korea)
-人員: 共317名 (sound-wave購買者287名, lipss購買者30名)

[EUN JIWON 簽售會相關公告]
-簽售會日期:3月16日 週六
-時間: PM 17:00~
-地點: 江南 spigenhall
(446, Bongeunsa-ro, Gangnam-gu, Seoul, Republic of Korea)
-人員: 共150名 (sound-wave購買者120名, lipss套裝購買者30名)

島主真係好特別
大大中獎者太少
317名,係咪要簽全日

抽得中依張相既機會有幾高
其實係得島主最多名額
G Walk都係150個
島主會唔會破在德簽4個鐘嘅記錄呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞