[YELLOWKIES] SECHSKIES水晶男孩討論區 (15) 出道22周年大型MD企劃進行中

1001 回覆
4 Like 2 Dislike
等左成個星期都仲未有呀...photobooks 我願意繼續等
係咪大家都未收到MINISHOP既任何消息?
未呀...
《#姜餐廳# 》第二季即將回歸!!據悉tvN綜藝節目《姜餐廳》第二季目前正在準備中,有望於今年6月播出。目前節目組正在與出演嘉賓協商日程,有望在今年五月正式開機錄制。該節目為《#新西遊記#》的衍生版,由《新西遊記》團隊打造,成員們親自開發菜單營業,第一季於2017年12月首播,播出當時就獲得了不錯的口碑與人氣。作為餐飲類綜藝節目,既有趣味性,也同時保障了收視率,在早前結束的《新西遊記》第6季導演版中就曾預告過節目的回歸,也算是老羅團隊與觀眾們的承諾。
終於都消息啦!期待!!!!!!!!
@ygselect
#PLANTING_DAY_with_jammm
Coming Soon😉🍃
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#PLANTS_KIT #BIGBANG #SECHSKIES #WINNER #iKON #BLACKPINK #YG #jammm_project #YGselect

https://www.instagram.com/p/BvSwpauAvOJ/
YG真係好等錢駛
會不會有人想去食
我記得之前睇過餐廳50米之外其實超多人堆喺到望想食都未必有得食
試下囉,呢個應該係最易見到大大既方法
要知道邊度開先得
羅PD好保密
都開左果刻已經請唔切假
好想組團去
去到仲要抽籤
但入到去除左可以見到新鮮既大大
仲有佢親手沖既飲品
同埋一定係佢service 我地
因為佢係英語擔當呀
咁要扮唔識聽韓文先
五月得閒都想去 睇下撞唔撞到都好
我見台灣fb有個團覆話供應商3/28先發貨
唔知佢地係咪都係同一度攞貨呢
如果你地收到大大pb既話
唔知有冇人可以同我換leon大大
我兩張都係正常版大大
都唔知講咩好
你又會咁好彩既
咁即係有掛等?
其實等唔緊要
都要講聲畀個顧客聽掛
問佢唔覆人真係好差囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞