[中非打] 嚴選 IOS 7宗罪

180 回覆
165 Like 70 Dislike
用緊pixel 1 睇得明喎
屌你Mini 2 上12仲順過11 不過同iOS 9比就唔知
我就一路睇片一路睇post
你咪轉黎轉去囉
資訊性內容講者既野緊要過畫面既野
一路聽住加少少畫面可以睇相關文章好過你冇得揀
不過算啦,ios領導全世界
有時啲野唔識用就認,唔好賴an機性能差
有錢就去試下部pixel, 人地就真係人性化設計啦
你唔好話我唔用apple, 我都雙修架
Pixel 人性化設計
個Navigation Gesture冇得Hide
你試下用 Samsung
有得hide 架,煩過你唔hide
睇full screen video 已經會hide
同埋個screen 比例係長左去fit 個條bar 的
螢光棒
唔用mon貼已經冇問題,同埋我冇用mon貼差唔多兩年都冇事,唔似Pixel咁壞撚咗都唔知攞去邊到整,部機仲要有個咁撚大嘅M字額
你唔用啫 大把人用壞咗你問題
螢光棒除左跌爛都唔知有咩用
One Hand Operation
M字額有咩好
雙前喇叭 notch有得hide
得罪講句
Android個鬧鐘真係高ios幾班
咪又係大細聲唔平衡
Gesture都係冇得Hide
咪又係反光
gesture有得用adb hide
小心爆炸
唔用mon貼其實冇問題,同埋如果真係爆mon,都有爆mon保
Hide完之後仲係Gesture咩要拉兩次先得
Pixel啲問題多到你嬲到爆炸
3. 冇multi windows
屌想同時開2個app都唔得成日想睇youtube同時碌下連登都冇

得iPad 先有 On99
小弟我一樣部 Samsung Galaxy C7(2016)用左兩年半仲係好順...
係啲app自己唔寫,api開咗出嚟嘅
合乜撚嘢作,api都開埋出嚟,出面大把app用緊,繼續做你香港井蛙啦
咁係你自己唔熄auto connect同埋auto join
揀返個wifi㩒個「i」字就有
回錯,想回上面nfc
咁唔小心一掂到text box走個keyboard 出嚟咪無L咗一個app囉,識唔識ui design㗎你,咁細仲split 咁user friendly 呀
Iphone 可以用airplay 2 射上大電視,睇得清楚youtube同步仲可以覆po唔驚keyboard阻住,仲未計單手做到晒之餘左手仲可以攬女,生活態度就係咁唔通又要講咩Apple又贏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞