3年A班 - 從現在起,大家都是人質 (2)

909 回覆
41 Like 6 Dislike
真係好膠 老師跳樓同差佬垃圾就話係劇情需要 呢段可以用個好啲表達方法來展現3a班合作
但茅野嗰吓真係捉唔實或者甲斐佢哋上唔切嚟而喺茅野眼前跌落去嗰下茅野唔知個心理創傷有幾大了
點解群司叫條二五仔CALL 一颯條女嚟都唔叫佢CALL 救護氣墊
哎呀, 上網碌到啲片段諗起老師求人嗰段又想喊....
咁撚王道既野 諗黎把撚
識得特攝片d人話book左吊威也
不過會伸成班人係地下扯威也
其實佢可以好普通話武智同o個間學校校長有勾結就得
突登講大臣個名出黎令人聯想套劇會唔會開一條咁o既線出黎
成套戲最精彩真係最恐怖的壁咚
其次係結局永野芽郁捉住老師的手果段
鐘意咗菅田將暉
翻睇左第6集真係好撚正
菅田真係用岩方法係班學生演員到
係咪仲有兩集畢業禮睇?
同問
成個故仔寫得幾好,搬石屎同扮跳樓呢啲反駁位就無所謂,反正就係最後大家都變晒好人,好正能量下
瑕不掩瑜
自己google啦又伸手
日方好似無授權
海外基本睇唔到
定你google到?
有無人覺得個ending好差
搞咁多野又話要做眾矢之的
諗住佢係要做啲大單野
等啲bully佢嘅人內疚之類
結果淨係口遁
佢就係唔想再有犧牲者先搞咁多嘢
有咩理由會再犧牲人去等人內疚

同埋已經成功令元凶熱血內疚

至於你話嘴遁 正路最尾都係安排一大段獨白俾菅田演技爆發㗎喇 只可以話佢齋講、冇做得更多可能會令人有少少失望嘅 不過呢part我收貨
佢勁啦,今次比佢google到
我睇個集都係覺得福原好慘
其實個泳隊老師自己都用錯方法,咁樣迫走佢出泳隊對佢心理創傷可以好大,話唔埋跳樓都仲得。
福原都係想報復,方法係有d唔好,但反觀菅田都一樣以其人之道還治熱血身上。難道又可以話佢正確?
泳隊老師當住咁多人面(包括假想敵澪奈)砌福原,福原想係網民面砌返佢。
如果福原唔係明白事理,其實咁說教都會有反作用。(我自己就唔buy呢套)

(當然,柊都係想大家做事前諗清楚gu guru pa)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞