3年A班 - 從現在起,大家都是人質 (2)

909 回覆
41 Like 6 Dislike
今集係過渡,但mute左個下拍攝手法幾好
mind voice其實就係柊講過嘅充滿惡意嘅刀
隨便講講可以害死一個人
下集大結局可唔可以跳個早操舞黎睇下
唔知點解好掛住
我硬係覺得最後一集一定會出現
識日本既巴絲打可以睇下日本仔點分析
https://www.youtube.com/watch?v=a5WfRvHvvyU
識日既巴絲打可以睇下日本仔點分析
https://www.youtube.com/watch?v=a5WfRvHvvyU
一口氣追晒9集 永野最後句話好吊癮
柊最後向學生道歉個度 同解釋佢三個目的個度都好催淚

Mute左個d自行腦補左 以下係我ff

覺得佢會責備全班作為同班同學無支持景山 仲因爲見到景山由高處跌翻落嚟而落井下石 即使知錯都唔一定有道歉既機會 ........
藉此要佢地好好記住 所以成班喊得勁左
Mind voice啲人好似連登班小學雞,見到所謂證據,唔分析就鬧定先,之後有新證據出嚟就全部炒車,之後啲人發現自己鬧錯人就轉呔,發生過好幾次。好多人見到網上啲訊息,唔分析唔思考就全盤接受,真係好危險嘅事。

套劇真係好有意思
由fighter田中救柊開始眼濕濕, 跟住喊到完場

巴打呢個原因同第三個好相似, 我估mute咗呢個一定係關Mind Voice/SNS事, 哥把 "滿是惡意的刀" 去 "傷害無辜弱者的人"
柊曽經講過就算唔係景山出事, 其他學生都有機會因為同一個原因出事, 所以為咗要防止呢個無差別嘅點相而有更多嘅學生受害, 柊先會困住啲學生去教育佢地

btw有冇睇過build嘅巴打可以解釋田中最尾叫學生同佢傳話柊差佢一餐燒肉? 揾過係build嘅梗但係唔係好明
好搞笑, 好正
永野芽郁話哂半個主角
點會得第一集貨仔
大結局點都有d野睇
預告哥個係相樂爸爸嚟
同埋柊玩得咁顛要上天台應該有著避彈衣, 應該都係佢計劃之內
Let's think
係田中FIGHTER走個時講じゃっ個時
好似佢之前拍BUILD個時集集都講既チャオ
個下睇到以為自己聽錯
夜は焼肉っしょ!アッハッハッハッ…
後藤太郎未死個時講
一早講左 最大兇手係網絡
山田send菅田去現場confirm死者
之後警察見到就會捉佢坐監以為佢係咚一楓
35歲高中生~~我都有留意管田,但山崎賢人先係大佬係呢套...但佢而家好似冇咩點拍劇
已經籌到1億5000萬,唔怕無錢比
上兩季有主演good doctor
呢套我有睇...印象唔夠深...
專登開返第一集望下,我懷疑第一集37分鐘果到,係咪已經係天台果幕黎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞