3年A班 - 從現在起,大家都是人質 (2)

909 回覆
41 Like 6 Dislike
男主應該無咩懸念 今季對手少兼唔強
最佳劇集3A都估計極大機會
女助演永野芽郁都有機會
至於特別賞可能係早操舞
福原遙個集真係好精彩
我認同贖金係未收得最好呀,五十嵐條線我覺得係編劇睇反應再定點發展,始終套劇一開頭太爆,如果再發大會收唔到尾。
反而暉暉應該由頭到尾都無跳樓意欲,因為唔會符合佢咁愛惜生命既性格。
佢句「果然死亡還是很可怕呢」由舖左九集既佢講真係勁立體。
其實我都覺得係!同埋一寫有好多商業考量就會寫得勁含糊勁老土,反而而家咁係最「啱啱好」既感覺
佢捉實小櫻隻手然後就你一直用咁柔弱嘅手拉住景山
好感動
睇完最終話就會知道福原遙果集點解老師會咁撚嬲
但佢集集都揾命博
連登仔都好啲
香港鍵盤戰士最賤反而係啲廢中廢老
澪奈自殺一定係唔捱得既廢青
連登都分到有啲係假膠
fb有啲留言真係垃圾到唔敢睇
拎27歲買400尺樓打飛機既廢中
認同,我仲諗住會好似之前木村嗰套總理last一集,坐喺度一take過講嘢。
其實最後應該搵小島遊翔子間律師行幫手
LEGAL V 第5集最後佢SEND左300封律師信去0係網度涉嫌誹謗中傷被告阿媽0既網民每人求償30萬。唔俾就法庭見。
可惜NTV同TV ASAHI冇得CROSSOVER
唔該藍絲
女助演永野應該贏讀者票
雖然話係劇情需要
但好多位都好夾硬黎
開槍唔打頭 見佢起返身又唔補多幾槍
菅田點會預計到一定唔射個頭
射中個頭咁死左所有野都前功盡廢

仲有d 學生當d 石屎係發泡膠
用個膠桶可以裝住就咁搬
成個紙箱咁大既石屎一個人可以搬得起

跳樓又係 比你練十次都未必一定捉得切啦 如果又係就咁跌死左 芽郁隨時變痴線
樓就一定要跳
始終第一集已經係跳樓嗰幕
唔通話佢發夢咁on9咩
斷估係啲人唔想見菅田死先改到咁

其他又真係夾硬咗啲
跳樓唔係為咗俾茅野知道自己嗰陣有心縮手咩
但係佢真係玩命
如果捉唔切或者捉左但捉唔實就GG
做戲喳大佬
咁佢由一開始做既野都係玩命架啦
呢樣唔算好大問題既
集集都好牙煙 集集都戥佢緊張
雖然係做戲姐 但make sense d 好
唔係同大台d 膠劇有咩分別
靠人手可以係塌左既石屎瓦礫挖到個窿
出黎比哂d 人過去 咁地震就唔洗死咁多人
唔好唔記得仲有個肥婆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞