Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 27 ) 十周年 S"10" 殺到!!!

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
各位大佬 我啱啱喺商場用部s9+ 影相 光源係白色 但唔知點解影出黎係綠色 仲有慢動作影果陣 會閃下閃下 係咪要攞去換了?
唉,原來跟機膠貼真係有個窿

https://youtu.be/3ZbZ2hAnJV8

https://youtu.be/QgqinnFGqmQ

s10+ 電量真係唔錯
btw oneplus 的電咁廢嘅
how about s10 vs s10+?
睇返官網
香港 s10e 黑 s10 白黑綠 s10+ 白 黑 綠 陶瓷黑/白 (冇綠色)

日本 s10e 白 黑 綠 藍 黃 s10 白 黑 綠 藍 s10+ 齊色

台灣 s10e/s10 白 黑 綠 s10+ 齊色

中国 s10e 白 黑 黃 s10 白 黑 綠 s10+ 齊色

美國 s10e/s10 白 黑 橙 藍 s10+齊色
有冇巴打s9+升完android pie之後收msg會唔識彈notification
香港代理食屎
如果10e整多隻白色都叫做好過冇丫
真係香港係最閪
s10e 得黑色揀太誇張
更正返
香港s10+ 有 白 黑 綠 陶瓷黑/白 只係冇藍色
方唔係三叔hk自以為s10e冇咩人會買
所以廢事入咁多色嘅貨咩
屌 我都唔太明
之前唔係有調查講香港換手機頭幾名
咁咪應該出多啲款引我地買
係咪見XR啲七彩色冇人買
所以淨係入黑色算數
不過如果10e得6+128賣$5000幾
啲人可能會買番S9+/N9追個大mon
我覺得幾多人會買10e,細機撚,iphone用家
三叔今次幾靚喎個樣
其實down個主題就得啦
android 6.0已經用緊

利申 打手
咩料 點解可以成個系列都冇藍色
你整一部有藍色都好呀

利申 藍色撚
仲有平mon撚
細機撚
唔鐘意曲MON
簡直完美呢部
用佐3年黑色
點知遲D換機都係要揀番黑色
香港note 8幾時先有android 9
屌升完用唔到good lock
希望佢唔好咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞