Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 27 ) 十周年 S"10" 殺到!!!

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
s10 notification Bar icon 同前鏡頭隔得有少少遠
s10+就合適

你唔會明白一唔用玻璃貼就爆mon既感覺
我既戰跡由S6曲mon開始就保持最少每代一爆,直到我用左whitestone,佢就成為我既替死鬼
我部S8爆左2次連埋whitestone頂左一次夾埋3次

btw有冇人想夾份一齊搵代購買S10 whitestone?
睇定啲先啦
s9+ 配spigen 軟膠套,5月到而家
1.8米左右高度跌超過10次
完全無裂
S10 同S10+ 真係好難選擇 睇片點都同親身差好遠
真係要落去試真機先知分別同邊部岩自己用
我個人傾向S10+ 始終電量大 真係電話其中一個好重要既考慮因素
S10用新一代玻璃 觀望下先啦
真係咁易爆咩
一直全裸
都係花咗上面少少咋喎
用緊舊野S8+ , 成日跌, 暫時無穿無爛無問題
S10單鏡靚d, 睇片都唔覺佢礙眼

用白色底就一定冇得講
好多人被s10e個size平mon同價錢吸引
但用android最重要係software update
S10e係咪future proof?
用得samsung 就唔諗update啦
C5 Pro 一開始 6.0
預升到 7.0 就算 點知最後連 8.0 都升埋
Samsung 近年手腳係快咗嘅 唔覺得太擔心
個個都s10既,冇人衝fold?
搵笨柒嘅
等多兩代先啦
一定伏機嚟
啫係用前鏡邊個燈replace左led notification?
因為led notification燈對我黎講好緊要 想問清楚d
s10主要睇前面粒癦接唔接受到,接受到咪衝咯,唔得的話其實note9都OK或者再等下note10
佢話咗所以換機呀,好似
唔係換s10
除非佢搞好左oneui 多左人手搞update 既工作。
如果唔係都係最慢果個
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞