Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 27 ) 十周年 S"10" 殺到!!!

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
無限電
到底幾錢

永動機
擁抱
開咗reverse wireless charging 時應該唔可以同時 wireless charge
一個coil無可能同時有2個opposite direction的current
我又無問題喎
2部同時開咗reverse wireless charging
係咪2部都叉唔到
香討話三星專門店聽日開訂果位人兄話 佢問咗衛訊 暫定聽日開訂
最抵玩係咪係S10 plus? 睇youtube電又長氣,開game速度不輸iPhone, 係開photoshop特別慢
「csl x Samsung Galaxy S10+ | S10試玩會」
日期: 2019 年 3 月 6 日 (星期三)

時間: 下午 7:15 至 8:30

地點:csl IoT 專門店

名額:先到先得(報名後會收到電話核實)

當日活動內容:
1) Samsung 專員介紹 Galaxy S10+ | S10 重點功能

2) unwire 記者分享試用 Samsung Galaxy S10+ | S10 體驗

3) csl 獨家出機優惠 + 有獎問答遊戲

4) 自由時間:試玩 Samsung 最新 Galaxy S10+ | S10

報名:
https://embedded.wishpondpages.com/lp/2426254/
用緊S9+,覺得開洞都唔係咁好睇。到時有真機再比較下
edge lighting
我上咗9.0都開唔到adhell3, 之後裝最新version再clear cache就冇事
claer cache都係唔得
會睇到娜姐?
自己compile既咩事都冇
唔通你想睇Edward?
有冇改apps??
有冇巴打試過搭鐵個smart octopus 車票失效
你個咩version, 我係3.1.1.262
同埋我disable哂個app嘅function先upgrade, 唔知關唔關事,再唔得咪剷咗再裝囉
大家好,我係喂媽

https://youtu.be/POlhgjW9lWw
搞掂啦,用左第2條key就成功左,是關我關左兩條klm06 用舊果條就成功正
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞