Samsung Note 8/S8/S9/Note9 討論區 ( 27 ) 十周年 S"10" 殺到!!!

1001 回覆
19 Like 9 Dislike
S10e 1080p
s10 2k mon
S10e 先少 300mah
點睇都係 S10e 慳電啲
LM
我d電話成日跌落地,所以總係覺得曲mon=易爆mon,本來我note1用到note5,但note5跌爆之後因為note7爆炸結果轉投iphone,所以好想佢番平面mon note10
痴mon貼煩嘛
痴果d水凝膜同痴塊爛膠冇分別
淘寶有曲面玻璃貼,不過都好那貴成舊水張
本身用s8+想跳槽xr 但s10真係好有誠意 宜家唔知換s10定s10e好 我鍾意s10e既size同平mon 但s10有屏下指紋呢啲新科技玩 而且有三鏡 唔知點了
貴唔緊要 但都係會入塵呢
右上角咁嘅
整到咁都係裸機算

Notification Bar個電量,wifi 個d移左出去好奇怪
https://www.youtube.com/watch?v=MpzKz9L5H1g
台灣買S10 送新出個耳機
如果香港有 我一定即出
用緊note 9想換s10+,又想睇埋note 10先 但平時無乜點用支筆 on 99
cap圖係噉㗎啦冇辦法
我都想等埋pixel同apple 但係要年尾
apple 炒冷飯嘅機會頗大
反而 pixel 可能有驚喜
s10定s10+
可能唔出得街著
三叔hk 3月先發布
發現內置咗360優化大師,想拔走佢同埋LinkedIn,但又唔想root一機
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞