[Switch] Splatoon 2 [72] 幾時出3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
https://twitter.com/kabuincup/status/1130816737811652609?s=21
曬下命先
另外今世唔會再用紅雙,仲垃圾過96
恭喜曬
屌... 推炮果個係味on9
已殺2個, 見人地支狙瞄準線, 就鳩縮唔郁又唔射
你老母,你死左,我地後面有技再開炮推
hold 住支炮你不如鳩衝死左去投胎
推post
推一推post
琴日場salmon run啲武咁好用都唔知點解連續三次過唔到wave 1
連mothership/ハコビヤ都唔撚夠蛋死都唔肯開sting ray有寶咩
琴日三跑係咩武
酒樽紅葉splatterscope 同quad hopper(tetra dualies)
唔錯呀啲武
唔係52 同筆咩
記錯咗 自膠
咁52同筆都唔差呀大佬又有52又高攻
又有雙槍 清魚運蛋用筆 支狙又唔渣
我琴日wave 1 mothership都可以唔夠蛋完wave果下真係呆咗 重點係條友見到唔夠蛋都唔開高壓水柱打
搞到俾人吸咗3,4粒
仲要係200-300分呢個range既player黎燒烤爐打唔到又唔開水柱 我親身示範埋爬牆打法又唔用
筆唔差??????
打飯盒佢除左運蛋之外真係咩都做唔到
52 算係咁
筆喺三跑係包尾嗰啲嚟
筆 應該最差 仲有支鏡狙 唔係個個識用
我反而用鏡狙用得好過其他狙尤其竹槍 我真係有親竹槍就唔想玩
竹仔勁喎
pish
竹槍打搭快,中距離都打到
果然唔打objective係打得輕鬆啲
唔打機
效果更佳
其實點定義打objective
推塔唔上塔打area唔油area
摸蜆唔執蜆搶魚唔拎魚
舉個例
如果唔上塔,但用曲射殺咗防守check point嘅狙,咁叫唔叫打咗objective?
筆就角度打橫同時打一堆雜兵其實ok
Boss就麻麻
應該話,打個時完全當個塔無到,未唔打objective.。你係知個塔推緊,人地係個個位守住既,你去殺人咁未係有objective。
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞