[Switch] Splatoon 2 [72] 幾時出3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
我果隻已經過左補 而且係跟機個手制
你咁講都有d心動想買pro制 但會唔會好大舊?我手細ps果個都嫌大隻
我覺得pro掣好揸過ps掣同joy con
我手指短
再噴多次清潔劑都係冇救
買過對手掣定換pro掣玩好? 反正都係得我一個人玩
有錢就pro制
但我睇pro價錢仲平過joycon少少?
如果買一定買返splatoon果隻色
我都係左菇壞
但點解會噴清潔濟?噴邊個位?
我都係睇ptt/巴哈教點整 詳細可serch下 joycon wd40
用果種電子接點清潔劑 掀起菇正下方果片膠再噴落去
之前喺黃金見過$350一隻pro
不過唔知真定假
唔會ah我用ps都覺得好大,淨係掂到粒菇嘅邊位。
用pro controller 就冇呢個問題
我睇d人講pro掣都會有蘑菇頭飄移既問題 會唔會玩兩玩又壞
咩玩兩玩就壞?
我講多次
老任係良心企業黎
5百蚊買joy-con返黎1年可以內畀你換返幾對返黎
為返皮每對都只係百幾蚊
咁user friendly既營業方針你竟然講到係老任硬件有問題
有冇搞錯
我已經唔知你係曲定直
曲,全個post都知耿鬼係嘅
其實保養使唔使喺指定鋪買先得?
我之前買嗰啲個盒又冇寫日期,張單又唔知有冇效
我係直
紙皮係曲
以前handheld無體感,變handheld 體感
呢隻驚有bug

每次想休息都會禁左下一場
然後一打就打兩節
一路以黎都係用銀槍用,想轉下槍有無咩介紹?
新手玩左幾個鐘覺得支掃好勁
splat shot pro (整到3.3 main power up 就好勁)
洗衣機 三款都好好用,可以對應晒所有mode
加藤之手發現
有無美服jj 聽晚開始打祭典 暫時同女友雙排 -2

可以搵多兩位巴/絲一齊玩

揀咗右手邊陣營即係teleportation

Tg:

https://t.me/ItakeTheRoughWithTheSmooth
仲以為講緊直同攣
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞