[Switch] Splatoon 2 [72] 幾時出3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
呢啲情況我多數配2.6主性能, 1.3橙色
鐘意可以配晒成套3.9主性能玩下
但紅雙耗墨量好大, 無墨幾勁都無用
最少要有1粒大既ink saver
唔該巴打指教!!

係呀我就咁拎佢去塗地都覺得耗墨水耗得幾犀利吓

但幾啱我用 手長武器又有B鍵增加容錯

但2.6主性能嘅作用係純粹等佢每一確高傷啲?

因為其實都係四確
主性能會令到每一擊既攻擊力增強
你可以求其著三件main power係main power up既gear同唔著去練靶場試槍睇數值
疑似3確即係三槍加埋個damage係99.9,每槍33.3
早咗禁掣添
紅雙其實係俾人nerf過先會咁
以前未nerf 真係好撚勁
又遠程射人又痛又有得碌 仲要勁多墨[
佢俾人nerf完我就轉咗去用蠟筆
只能夠答你,兩種都有人用
始終擬3 得返太少位
永遠既A+
我會建議轉玩PRO/.96, 大家都係一樣距離, 但人地3確, 副武同SP組合都多D
呢把野用墨又多傷害又唔夠人高SP得飛彈/俾人nerf既落雨
https://twitter.com/Jackmok0/status/1130399465217507328?s=19

我摸蜆同佔中都係用呢套裝上X
最近都死日介紹人用呢套裝 油地效率高過.96同pro最緊要係有得碌
有碌有人權又遠又快又持久
就嚟贏然後斷線
Pro即係壽司槍?因為我鐘意用長距離啲嘅武
唔係係長個枝,有三枝藍,黃,黑個枝
黃係泡泡,黑係元氣彈
巴打有無圖
明解 呢枝我都想玩好耐

佢地好似叫精英槍
精英槍
射精英出黎
玩到想棄game
礦島塔明明好短, 好易玩,一口氣一齊推, 一個留意後面,塔死就下個補上就好易贏
控運輸帶唔比近戰接近(checkpoint 1 前)

唔撚明我已搶塔, 一個隊友都無幫手, 個個去左好遠距離
人地攻,佢地去晒左面,checkpoint 送比人直推無得救
屌...
真係3-4 人一齊推,好易贏, 輸親都係D 隊友唔一齊推
推塔不嬲係咁on9,自己隊無人肯上塔。人地就追住個塔黎守,人得隊贏都係幾個圍住個塔打。雖然唔係話咁打岩,但係起碼唔會攻左,三個係右。
我打法係, 一開波就留意佢地有無roller之類, 衝去中間搶塔
因為搶左車,架車回中好長時間, keep 到推就好有利
就係唔明隊友做緊咩, 我一場不斷搶車, 間中都有1 個會幫手. 就斷攻勢
撞到勁人會幫手,真係好快推完, 咁證明我打法最少都係work
點解點解點解點解點解點解X1000 次
9成時間玩呢個場,隊友都唔撚知去左邊到

呻完
係...
攻左,隊友企晒右
人地攻,佢地又企晒左面,送比人攻
quit game 了
成班友做咩負皮我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞