[Switch] Splatoon 2 [72] 幾時出3

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
除咗把狙都唔係好差姐其實 仆你個街啲人連mothership都過唔到
不過今晚有牙刷若葉機槍應該ok
搶魚升左rank好感動
アロワナモール好好打

咁都得
日常比大量魚撞死
大碌啲好野
pish
超級新手終於開始玩有冇巴打可以加frd 或者一齊玩帶下我比我學野
留名
到底摸蜆一開波就拋離對面40-50嘅話應該守好定繼續攻好....
繼續攻又驚陷隊產俾人反cup....
成日last一分鐘先俾人反超前
有位緊係攻蜆就算差幾多都可以反cup
其實40-50分摸蜆黎講唔算多
識玩一波都無左
未爆過籃嗰陣連入兩球都已經40分,如果嗰陣就開始守真係可能守足半場,一守唔住滅一次團就898
首先要有如狼似虎嘅隊友陪你狂攻
見過啲撚樣,行極都係係個籃附近
調返轉咁諗,你想守都要有隊友同你一齊守
有時遇著啲狂攻既隊友真係蜆都未執完已經又入波忙到痴線
我多數一入完波到咁上下就返本陣開始守龍門
有時離個籃太遠我唔會去入蜆,寧願留返喺後場
有得攻應該都要攻,唔洗咁快拉後,由其要睇下對面有幾多蜆

有時遇到啲on9仔,自己被人放題緊仲係人地龍門到禁come on,抵我放題佢啦
新手想問日美既分別主要係咪啲活動時間唔同
兩個版整大概咩時間有個啲活動呢
同呢度巴打大部分玩咩版本
日版

日版可以拎dlc code d衫
同係 日本祭典時
美版單排/四排易打好多,因為無哂班日本人
然後到美版祭典時,單排/四排得返堆日本人
好q難打
識人打美版佢地永遠係日服祭典時就可以瘋狂升rank
死守is on9 behavior
keep 住攻, 唔好比人儲到技同執蜆
你唔做波都好, 見到1 set 蜆都執1,2 粒走
攻到= 控場+執蜆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞