[Enjoy 雞胸💔💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (283)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
g持
屌你老母死仆街皇狗黑撚到
卡斯米路新影帝
其實年年都係咁
只要聯賽比巴拋離
就會點都黑番幾場比佢
等個聯賽繼續有睇頭
否則西甲最後幾輪已經無人睇
呢兩場應該有得踢下掛

我開波前都係咁屌佢做乜唔rotate
但結果上我又覺得咁樣士氣好強
連蘇九都入返波
士氣換體力我都唔知點計

而且球員狀態始終係領隊熟過球迷
又同埋
Malcom左翼唔叻 右翼就美斯鐵膽
要美斯玩False9又唔能夠係常規武器
咁佢本身個出場時間就唔慌會多架啦
要出Malcom你唔通收蘇九成日要美斯喺最前肉搏咩

不過華維迪基本上就做乜同唔做乜都會比人屌
沙維似係比Qatar綁架左 唔過左個世界盃都唔慌會返到歐洲

朗奴高文教西甲我淨係諗起華倫西亞就驚
喺荷甲佢就惡
出英超都一撚時時
綁架
喂點撚解2019年都仲有柒頭話比比歐聯踢鳩丹狗係後者做戲架
當年屈鳩md定唔知邊份加泰報改片添
咁咪教下中東先出事都唔怕瘀嘛
留名, 我實會出席

到2019 都仲有人話靠沙維小白la, 呢件小事la
正常狀態係領隊最清楚既

但上季柒左果兩場, 而呢兩年啲波又成日唔穩定咁, 好難怪球迷會有質疑
唔係電視台replay偷格屈鳩丹狗插水咩
唔係不死人琴晚奧斯卡影帝上身
賤種都失分啦 all in國王盃啦
聯賽先rotate
我聽個版本係改片屈比比踢到
仲話咁樣踢中邊有可能轉頭即刻出得返黎踢
就係有人拎呢下同比比踢丹狗來講
個動物maggie真係咁多年都咁傻鳩
https://www.reddit.com/r/soccer/comments/1t1w2j/til_footage_of_pepes_foul_on_dani_alves_red_card/?st=JSK6TTW7&sh=13d0c0ef

係踢到少少甚至踢唔到因為丹狗收得切
但你都識話踢中左仲有得出返來咩 成條骨比佢踩斷都有可能 收山腳咁去 仲有撚得拗係咪紅牌咩

仲要話返丹狗比氣功踢親都夠膽死
講真我都好後悔以前嘥咁多時間屌柒落棺蛇同李蛇
呢球睇左Var(扮睇)都照比
Jxxxx_Rxxxxxx同呢個都係吾皇豬隊友黎
之前對下體禁區外12m 又係睇左都照比
var真係得啖笑 有何公正可言
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞