[Enjoy 雞胸💔💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (283)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
仲有Malcom 都要出
買武球王嚟頂so9啦
公海咁多post feel到梅西下場食硬屎
聯賽個度來講係
但係我諗輸兩三球都好影響士氣
仲要係蝗
今季先係真正考驗美斯 前幾年重有沙維小白msn俾你講 今年正選高齡 so9大跌 新星未完全接到班 垃圾教頭 基本上冇乜戰術可言 如果重可以三冠 真係可以直接收班盲皮
屌你地獄級難度喎
買前者啦,之後買塊hdd都係3舊水,容量起碼多唔止1tb
on9 考驗左10幾年啦
我敢講美斯就算拎世界杯都收唔到班盲反皮
都唔會嘅,不過如果驚lag嘅,可以洗1千買塊ssd,容量價錢同pro一樣多,但速度快幾倍
熱血chur盡反cup完
下幾場=閪波了
我有個fd用slim 有時玩玩下會疾機
依家想用ssd唔使拆機,買條usb線插落個ssd到駁落ps4就得
睇下你點玩

容量 Slim+ssd = pro
價錢 slim+ssd = pro
輸出速度 slim+ssd> pro
輸出效果slim +ssd< pro

所以最後簡單黎講係睇部電視有幾勁
如果屋企部電視廢,得1080P,就slim+ssd
如果部電視係4K mon,就pro好啲

擔心買錯架話可以去深水埗黃金問,好多人識
利申: 用slim+ssd,因為個mon好撚垃圾
美斯仲需要獎證明自己?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞