[Enjoy 雞胸💔💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (283)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
痴撚線kepa
車狗真係特別多反骨仔
隊波專養埋呢D人
由DADDY一代開始除左希汀克同迪馬堤奧之外
全部都係比隊波玩走
上場so9又無12碼 之前有場三個手球都無 蝗就禁區外十二碼 吹莫拉達越位 吹ajax 入球 今日插水都有12碼 佩雷斯好嘢
咁哥狗年代都試過
嗰場有鏡頭影到哥狗口型嗌佢跟住做手勢換人
跟後哥狗擰哂頭冇換到
講起英超
唔知係鏡頭角度問題定點
次次睇親都覺得踢得好撚慢
唔明點解D人會過英超快上快落
西甲是旦一場都快過佢
英超鏡頭普遍近啲
皇家戲劇學院高材生 第91屆奧斯卡最佳男主角

離譜到咁
氣功大師咩
寫紙仔前問定先咪醒目
點知kepa咁早有球玉風範
咪屈
係你地P片屈卡斯米路插水
蝗又黑哨無人開Post?
比kepa搶哂風頭啦
真係好撚痴線,好似近幾場都係球證決定勝負
呢球連VAR都唔撚睇
搵人開post啦
有VAR都黑撚到咁
痴線
De Jong: "When Barca's interest came about, I asked Koeman about it."

"He told me that Barca are a spectacular, incredible club. The players, the people, the city... He told me 'If you have the chance to go, then do it!'."

"I called him the night before to tell him that I was joining Barca, and he was happy."

然後鬼仔又話想鳩文教
Video assist Real Madrid
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞