[Enjoy 雞胸💔💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (283)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
丹比利好緊要 係邊路嘅突破手 仲要左右邊都無問題
https://thesefootballtimes.co/2019/02/21/how-ernesto-valverde-remodelled-greek-football-during-his-defining-stints-at-olympiakos/

“Life is full of coincidences, as the evening before Ernesto’s definitive ‘yes’ to the Olympiacos proposal, me, Mr Chrysikopoulos and Valverde were having dinner at a Barcelona restaurant,” Ibañez told Sport24. “Right next to us was Rijkaard, who had a farewell dinner with his staff. The next day I realised that in that restaurant Rijkaard was saying adios to Barcelona and Ernesto was saying hola to Olympiacos.”

原來當年列卡特同staff 食飯farewell
隔離枱就係華dee同奧林比亞高斯主席食飯傾簽約

希望呢場波可以幫美斯一洗頹氣
Alena好就係好在敢自己去 敢起腳同夠果斷 好似第三球咁 誤打誤撞造就美斯
我個人其實鍾意Alena 多過Arthur
可能因為幾年前玩FM
https://youtu.be/ZsInDm1ovj4

De Jong 同De ligt玩真人fifa Skill game
艾力臣係出波好準 有技術 但係同巴塞打法又唔係話特別夾 我覺得佢係死球專家個種 巴塞又唔會頂波

好少見美斯笑到咁燦爛
原來軌bam左轉會
好事黎,起碼唔會再傳買金章安
呢句説話係錯曬,就算真係唔同level,講出黎完全對球隊係無好處得壞處,得丙朗先咁智障咁自我中心
唔買得但可以賣
美斯仲有幾多年貨仔
對皇馬果2場,美斯最好出一場就算
個人覺得博埋個國王杯就算
只要攞到2個作客入球,出線機會都好大
聯賽果場出後備都得啦
唔輸過4球,聯賽冠軍都冇咩危機
只要主場對馬體一定要贏
聯賽冠軍就手到拿來
最緊要操番古天奴個態
艾蘭拿仲好過佢而家……
有拉傑迪同巴斯基斯就唔好出維度啦
都唔怕嘅,打完2場賤種之後打榜尾,到時美斯抖足10日先打歐聯應該唔怕,反而碧基真係要抖抖先
Arthur->xavi
Alena/puig ->iniesta
DeJong->Busquets

Coutinho -> out
三防中真係好冇創造力 442仲好
68打閘support個中場d波係順d
丹d突破真係好撚fit
同埋打賤種出返拎叻好似好d
推big gay打正前 收so9仲好
So9打中堅,掂
但係佢上季成日70+先換人啵
但係正選default啊嘛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞