[Enjoy 雞胸💔💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (283)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
Eriksen位置上其實真係會適合啲嘅
不過技術上我又唔覺得佢比古天奴好
其實過咗咁耐 仲未搵到古喺隊波個定位
疤塞全能到仆街
根本傳買佢嗰陣已經覺得鳩
初初尼馬未走 傳佢將來頂老白
已經話過唔啱踢
後尾尼馬走人 佢又來 諗住佢可以頂下尼馬個位 輸出有佢一半都收貨 點知屌啦星一玩433就兩頭唔到岸咁

佢踢得最好就係上季中來到 踢442嗰陣
巴塞433三個中場總要有一個係多後上支援前線但始終唔覺得係攻中
但呢啲都只係啲trivial 野
古天奴係唔夠尼馬進攻咁有威脅
又無恩尼斯達嘅視野同決定
兩頭唔到岸咁 但搵佢踢核心又唔可能
古天奴=強化版達斯拿
Rakitić: "There are a lot of rumors, I have three more years of contract and what I want is to stay at Barça."
請留下
講真
一路都係相信有美斯就乜都有可能
會chur死ga
我都信
但係真正嘅巴塞係應該11個人都咁勁
唔應該要依賴哂美斯
呢隊唔係阿根廷
喺得巴個個都有翻咁上下質素
但係結果都係要美斯carry
到底係華帥戰術要求依賴美斯定其他球員信心問題?
蘇9古仔甚至丹都係好似唔敢射波咁
Alena係少數敢起腳而唔死傳俾美斯嘅球員
成班人比美斯逗到唔識踢波
成隊老人隊
Default 陣踢成季 睇到都攰
睇好丹歐聯有好表現
Av下半場換出黎算啦,換佢出黎激勵自己友都好過打正選
每次見佢正選都打得唔好嘅
踢到世界級唔應該有咁嘅心理質素
精英賽都唔得啦
丹都肯自己去下..
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞