[Enjoy 雞胸💔💙] 巴塞隆拿球迷討論區 (283)

1001 回覆
15 Like 5 Dislike
而且維度傳波好唔穩陣
升上黎借出去
維度從來都係主打dirty work,你叫佢做進攻根本不切實際
Alena真係要上位 放後備我覺得用av都得 甚至佢戰術上變化仲大 呢幾年Raki辛苦啦
講真puig其實打多一年半年b隊兩邊走多d都冇壞
有無人知keeper件綠衫 係咪香港搵唔到
你個篇文
Jacket
點解雙紅會啲節奏咁慢,迫搶又唔齊,中路又無組織,係我錯覺定點?
曼聯傷鳩哂
琴晚拉仔真係無名功臣
出球靚波俾美斯
快過我地琴晚好撚多啦
雙紅會場波都幾撚悶
節奏得個快字,但冇球入肉
星期三有中出片睇
Contrary to a previous rumor by as.com, Barcelona are not preparing an offer for Atlético Madrid player Saúl Ñíguez. Barcelona are focused on strengthening in both full back areas and in attack. Ñíguez buyout fee is €150M which is too high for Barça. [Mundo Deportivo]
呢啲當係mma睇
中場買閪咩 人腳齊曬
而家係差中鋒同左閘 甚至左閘可以睇多一季 睇下cucu返黎夾唔夾到
獌已經守得唔密
猁仲要一次似樣射波都無
英超=低水準聯賽
屌你真係西波
踢90分鐘兩隊加埋唔夠5腳中龍
獌傷三件都算
利狗連埋歐聯兩場都傷唔到一粒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞