[I/A] 戰鬥機X空戰X囡囡《荒野のコトブキ飛行隊 大空のテイクオフガールズ! 》

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
仆街。淘寶啲撚樣賣首抽5隻3星
點撚刷到
唔好扑我!我見幾有趣所以先刷左成日
因為你呢句
完全封鎖

岩岩新開

首抽兩隻3星淫娃

想join團, game名 : DD.
10抽3隻,之後單抽2隻
或者10抽4隻,之後單抽1隻就得
我個小號都10抽3隻加單抽1隻,淘寶商多開刷咁多其實唔難

呢頂帽刷到懷疑人生
睇唔過眼你咪又刷下囉。抽人依d一係課一係刷。咁都扑我真心笑左
用成100油都係跌1-2粒
非常佩服已經lv80個d
80lv 果啲先唔正常,跟返自己節奏慢慢升啦,無野好追
未有攻略係咁上下
希望快d打夠3千幣換隻加攻去打
冇加攻真係差太遠
人地加完 呢20秒 突然戰況可以扣2-3千血
咁講真,pvp一定係比班課長同歐洲人屠嘅,你仲要打到rank2

我rank3 戰力係全組最高,但都比同組啲3星屈死左幾次
講緊高過對面2000幾3000戰力都比人屈

btw打過pvp 就知咩3 星好用
下次應該留唔到係 rank 2 啦,而家A組 1300 位一堆 6 萬4
不過rank真係越高越好,就算rank2最尾可能都同我rank3前列差唔太多
點解入pancake任就會通信error彈game?
你試下教日本時間就知你今日係打左
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞