[I/A] 戰鬥機X空戰X囡囡《荒野のコトブキ飛行隊 大空のテイクオフガールズ! 》

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
前排3星得zara
而家靠2星yuka
升滿再諗下抽唔抽
新手一問商船除左買pancake仲有冇野要買

望左下啲技,比想像中好用,無攻略講到咁弱
4技加同一分隊嘅旋回,3技解弱化+回血,2技解異常,1技全員上盾+索敵up
本身火力唔低,專屬機火力都高

後面啲圖debuff勁多,哩隻感覺唔錯,缺點可能係乜都得所以乜都差啲咁
支部無咩人, 商船都唔多隻
飛機碎可以睇情況買,難打/根本打唔到果啲必買
booster嘅話睇你急唔急升戰力,提升一定大,但其實綠裝之後會好多,視乎你介唔介意比錢
佢招一技放後排既話儲氣好慢,可能成分鐘先可以幫其他人放盾,所以我放佢係前
但放前又會浪費左佢幫隊友解異常補血既技能,簡單黎講隻野好難用,雖然我已經投資左落佢身上
掃晒所有pancake+052碎
多得啲pancake,我終於都6萬戰力
明白 thank you
但我覺得有一定潛力,值得投資反正我都無其他3星了
主要係解debuff果兩招技我覺得唔錯﹐如果有方法令佢可以靠打人儲到 sp就好
啲人真係好好心
依家b group一位果個終於唔係npc
條友3 隻6星,2隻5 星,1隻4 星
4隻80lv,2隻70lv,80165戰力

到底比左幾多錢
係咁中垃圾3*
話說補助係咪放後
機動放前
補助一般放後,機動放前放後都得,睇技同屬性

但學上面黑貓巴講,補助放前都唔係唔得,有時都要視乎情況咁執下嘅

1隻ss但唔係攻擊同2隻廢3*開應該都一ok?
唔係佢....另外2隻, 咪話一隻SS
SOR 原來係佢, 佢係SS咩, WIKI 都冇佢名
我唔知嫁, 我睇WIKI 個個首抽表講, 我得一隻係SS
一隻三星起手
之後三次十抽都無三星又要刷過
我想問你之前zara+fio 個ac有無引繼定,果個勁好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞