[I/A] 戰鬥機X空戰X囡囡《荒野のコトブキ飛行隊 大空のテイクオフガールズ! 》

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
hard我依家主要睇有咩飛機碎想刷,刷完就算
我覺得飛機lv感覺上加得唔多...
尤其係你D主力大部份都係用同機
咁佢課油咁肝...正常嘅,同埋唔知佢抽到咩角色
我依家先得5萬7,要上6萬起碼要突多埋果2條友再升晒4隻上60級,升埋Kirie上4星
有冇話刷邊關升?我3萬7已經卡了
希望必3中個前排啦...isaka erika zara chika 乜都得
最高可以升到幾多級?
零課剩係肝,全部突到可以升60
只係燒石比較多所以升得快
哩隻game升戰力唔係話刷邊關,要視乎你咩角色
前期升戰力主要方法係升lv,所以你可以睇返自己堆角要咩裝備嚟突破,然後盡量突晒全隊再升滿級咁,就算未夠pancake升lv都可以刷住裝先

另外船長lv前期要盡快升,20lv開放左飛機booster之後戰力會升得快好多,因為每件裝加好多屬性,強化又加勁多,而船長lv靠出擊咁肝,所以前期基本就係一邊刷所有人要嘅突破裝備一邊升船長lv
我打 hard主要係博佢d抽卷,抽到綠色麵包就賺
同埋打 hard 感覺上似d出空賊,空賊打一場好似都有 200 蚊
暫時升到40都有排刷
我大大話話抽左三、四十抽,強烈建議大家燒石回體,另外都可以課啲升Lv pack
升就唔難升嘅,pancake雖然少但起碼每日有穩定來源,80級要6破先係最難
刷裝刷到手跛都似
我玩左成個禮拜,未見過大空賊,未見過商船,就連空賊最近都少見左
試下學你打多啲hard先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞