[I/A] 戰鬥機X空戰X囡囡《荒野のコトブキ飛行隊 大空のテイクオフガールズ! 》

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
提下大家要係演習哩頁set返聽朝総当り戦嘅防守配置

話說我d油越用越多
係咩事
定係我仲lv低先係咁送
其實我都係3隻zara
https://wiki.dengekionline.com/kotobuki-tog/リセマラ
優先建議揀有愛嘅,如果無咩所謂就盡量抽最勁果啲,1-2隻3 星可以開局
lv低先係咁送,越後啲油就回得越慢
想用我隻重複eru換你隻zara
我睇緊呀呢個, 睇下有冇人係刷第2個pool 起手
要del game 刷真係好煩

望住明明900 full
700用來用去都仲係709

不過我20lv都未到

好喇

都要升lv嘅
岩岩發覺原來
我都抽中2隻SS
中左zara+フィオ

但我鐘意エンマ多d
兩個pool係同一個pool嚟,第一個有up而兩隻up緊嘅都係好野,所以肯定係抽第一個
IOS? 有心機刷你可以試下模擬器,740石+200石+抽完第一個十連出去收個任拎多20石=960石,岩岩好16抽用晒,引返去IOS都唔會蝕
zara+fio完全可以開架啦
有特定目標隨時仲難搞,不過emma都勁野
bluestack個d 成日出事唔用啦, ios de game skip 教學抽算
仲有隻ダリア

但發覺用落真係差過zara

但zara開技無3星果個look
真係無邊隻回避型可以同zara比
想問下點skip 個個教學
skip完3段動畫之後鳩up一大堆,改名,再鳩up幾句佢會彈舊野出嚟,揀左邊聞かない(好似係),然後右邊はい,之後就直接入最後一抽
單抽出左3星

可惜係隻唔太勁嘅補助型,放置住將來先算
又入左去射射射tim
直接跳game del data 再嚟過應該仲快啲
有人開咗商船
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞