[I/A] 戰鬥機X空戰X囡囡《荒野のコトブキ飛行隊 大空のテイクオフガールズ! 》

1001 回覆
8 Like 3 Dislike
再貼多次
我自己會考慮兩件事
1. 鍾唔鍾意抽卡
好似我咁,鍾意抽卡嘅就唔使忍手了
2. 覺得自己歐唔歐
歐洲人梗係抽夠一隊最top嘅3星先開始升野,非洲人就咪抽啦

如果你又唔鍾意抽卡,又唔覺得自己歐,咁我會覺得用石買油買pack抵過抽新野

我個人覺得打機最重要開心啫,鍾意儲可以儲,鍾意抽可以抽,無咩絕對答案
我非左幾十抽都終於單抽出左3星啦
等有up先
chika 唔係特別愛
zara已有一隻
儲咗成千石可以20抽嗰時....
1隻3星都唔出俾你,嗰種感覺真係
我已經試過兩次

終於都齊腳
每十抽都幸運中一隻
感激不盡
非洲符真係非洲符

紅衫妹成日死
唔係跟上邊個個框框排咩
壽飛行隊

春風飛行隊

怪盜團曉

擊鐵一家(黑手黨)

金絲雀自警團

啲名主要係google搵返嚟/自己用日文拼,非官方,方便大家稱呼
ching你爆機啦喎
除左第一個分隊無問題之外,後面兩隊都要執下
前排擺回避/機動,後排攻擊/補助,唔搞太複雜住,咁樣先啦
你將kylie同ako擺返後排,然後搵兩隻迴避/機動擺前面頂住檔先

會有隻1星
愈睇愈傷心
星數唔係絕對,唔好歧視一星
另外你第3分隊隻前排都係攻擊型嚟
你不如兩邊一隻zara一隻kate前排啦,一開始果2隻一星都可以一用

咩意思
唔可以編成>角色>裝備>地圖咁樣出擊,我都唔明點解
你認住張圖直接出返去打啦
蝦9me唔識日文btw 我主升chika 應該冇錯? 佢最好用
但可以角色>裝備>地圖咁樣出擊既,唔好係編成開始就得
係,我真係唔明個邏輯
主升chika,之後kylie
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞