桌上喇叭PC 2.1 speaker求評

195 回覆
2 Like 0 Dislike
巴打係邊買 我都心思思想整返對
舊個套Logitech用左成10年條線終於壞
有藉口換
未去,九龍區既話都係黃金、旺電架啦,你上price.com格一格價,問左佢有貨就go得架喇
電腦、PS4 都有用HDMI
又要出mon畫面
最簡單 用一隻AV amp (支援4K畫面)又可藍芽,又可出 hdmi 畫面去 monitor
3000內又有咩好選擇?
另外想電影買個sound bar黎講, 我見好多人推yamaha 207
性價比最高?
不過要留意返
呢套野冇得換線的
冇問題啦,其實買得呢套野都係唔想攪咁多野o者
都係親自出去自己聽最穩陣,好似我有次去黃金見到JBL Bar Studio,我就叫個職員開黎試下,我聽左半隻歌覺得舊野完全唔掂,但之後去星際見到間鋪用呢隻野播緊歌,但出黎既聲又唔係太差咋喎
所以你出去試既就最好試多幾隻唔同既歌比較下先
本身想去試聽audioengine
但係星光行嗰間好似執咗
都係既,太多牌子
心動 介唔介意講下點解放?
土地問題
TST永安有,聽完上咗淘佬買~
淘寶?穩陣咩
其實如果睇下YouTube果d係咪唔使買咁靚嘅2.0喇叭?上網睇好似話音源差但用audioengine a2+果d會個差音質被放大?
k3003
呢隻audioengine 嘅size太細冇乜低音

如果你聽完呢首歌queen - another one bites the dust 嘅低音結他,你係聽唔到嘅

https://youtu.be/Ez1UDNh7MXY

你要個subwoofer, 或者揀其他 大啲嘅 喇叭
katana? 係黃金地牢有間長播好似唔錯
仲內置耳機amp
有,我上年10月係深之都買,攞埋車仔拉都feel到好重
跟手抬上巴士番歸
上到巴士咁堅?

呢幾日落雨唔敢買住
嗰日星期六下午去,巴士都好多人但都照搏大霧窮鬼無餘錢call van

s350db 真心正,嗰時有考慮過Klipsch promedia 2.1
不過香港無咩地方有貨,見過黃金有間賣成2000幾,仲要依家新bluetooth版衰過舊版最後去腦場試聽完s350db就去馬

btw s350db 你要平可以去深之都2樓Aspirxxxxx Techxxxxx 買
你落訂老細仲平多$50比你
我上去睇過呀,見佢舖冇所以冇問
佢講每次入貨入一兩隻咋,要訂
Audioengine 見好多外國人用

而家出到a5 係咪有新買新 a2已經好耐

巴打咁大力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞