巫師3既任務會唔會太多……

270 回覆
24 Like 231 Dislike
中段好正喎 我反而就係驚中段開始就快完
因為我一玩game就好投入 草草完左隻game會好空虛
所以每隻game中期我都慢慢玩 仔細咁玩盡中期可以做既野 唔push主線
witcher呢個中段就令我好放心 玩左好多野 好滿足又唔洗擔心又快完左呢隻咁好玩既game

利申依家仲玩緊 準備緊打最後一戰
中bug搞到有個雪怪任做唔到棄左
多謝解答
因為好耐之前玩完就del左亦都幾肯定唔會再down番 所以細節上真係唔記得
痴媽根 咩得閒去打下昆特牌 係得閒先去救個女 may u mind a few round of gwent先係重點 主次不分
你啱
佢抽左gwent岀黎岀左隻獨立gwent game
不過個平衡差過game入面個個
game入面果個平衡都係麻麻
前期唔齊卡用北方 中期用帝國屈機 去到dlc 就一直用skellige
完全無用過怪物/松鼠咁齊 你地係點?
所以dlc 玩昆特牌都有npc話帝國最順手唔願意用skellige
四定五場車輸戰無得save
最大威脅都係帝國同北方 打松鼠同怪物真係無壓力
北方 帝國 skellige 呢三個勢力都有獨特又勁既打法
但怪物同松鼠去到尾齊卡都係唔知點發揮佢好 特別唔齊卡果段時間
昆特牌好玩到仆街
巫師3先好玩

仲有兩隻良心DLC, 我極度懷疑隻GAME係未完成
血酒最終boss有招係一下秒你,兩條命都係一下死,痴鳩線
最高難度留二周目玩
希望爆到啦
鬼魂類唔係好識打 玩第二簡單難度死過兩次都係女鬼
其他人類 動物 食屍鬼都可以套盾閃完接三下輕刀
放亞登法印/月之塵 先好打
唔係佢會有減傷你太低攻打唔入/打唔出硬直
本篇主線真係唔多掂
一路都係搵囡,搞咗好耐終於搵到
個囡話一直搵緊主角…
之後個囡又失散咗...
個故事主軸係長期冇拓展
不斷咁Side Track主角響過程遇到既人同事
怪物牌好玩 stack到勁高攻係咁double一下打落去好爽
早兩三個月仲要更新埋簡體中文 雖然唔關我事但睇得出cdpr果種誠意 出左咁多年名利雙收都不忘照顧玩家

Pc版直頭無任何加密steam買完留低個folder退款玩得 好多大陸玩家話比遊戲質量逼到良心發現比番錢 真係痴鳩線呢間野 示範咩叫用愛發電
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞