巫師3既任務會唔會太多……

270 回覆
24 Like 231 Dislike
玩左9個鐘,大部份時間走來走去,偷野,"搵"線索,同講野,支線多都算,仲要主線都多到仆街,同埋一堆未夠lv但又接得既任務,時限任務又唔比額外提示,fail左都唔知

rpg我暫時都係鐘意dragon age第一集
玩左20個鐘kingdom come deliverance, 頂唔順個戰鬥系統半放棄中
玩到90個鐘先講
好長呀,d劇情又唔夠緊湊到令我不停玩落去
會 所以巫師3有獎攞
我都想比返steam
Dragon age origin真係無得輸
呢十年既RPG都差唔多玩過曬
無一隻有Dragon age origin咁正
第二集同第一集一樣咁濟
第三集D野改曬 個feel完全唔同曬 玩左4個鐘頂唔順棄game
講起kingdom come deliverance
叫班developer食屎啦
D bugs唔fix 走去出DLC
跟住D新野又係一堆bugs
愈玩愈燥
巫3 整得好有心機
KCD 個戰鬥系統先好,好有格鬥感覺。但成日比人圍打背隻
第2集同第1集一樣咁濟?
唔係啊?
有咩分別?
第二集根本可以當係第一集DLC
第2集垃圾黎
好大分別wor
巫師3有D支線好深刻
有時有D重大決定我會睇左攻略先
da2我爆左機
但真心唔得
戰鬥系統仲好差
第二集只係拎佐第一集其中一條支線發大黎搞 (法師與聖騎)
Scale亦都細佐由拯救世界變成拯救一座城
但呢D都唔係重點, 最大問題係故事寫得太垃圾, 人物亦都唔突出, 爆佐機冇個記得
D技能又改到柒哂 放出黎好似冇放過咁
至於第三集...算9數啦 gay story黎
2個鐘就已經頂唔緊
千其唔好睇攻略 劇透左就完全破壞左遊戲體驗
我唔認同,舉個例,老鼠塔個任如果冇睇攻略,
信錯左條女,個任會變左去男人屋企睇隻鬼殺左佢,完
但睇左攻略,信左個男人過黎,佢會講返當年情況,
最後仲行動證明佢既愛,鍚落隻核鳩突既瘟疫女妖度,
然後男既死左,隻鬼升仙,睇到咩野叫至死不渝,
如果冇睇攻略可能會錯過左一個精彩故事
好老實 1打1=normal難度
1打2已經hard
1打3? 根本打唔掂
我岩岩打完呢個,比隻女鬼殺左條友之後我一頭冒水,又話好鬼愛佢,原來係咁
玩完二周目覺得唔夠
load save啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞