巫師3既任務會唔會太多……

270 回覆
24 Like 231 Dislike
一開始玩覺得畫面好靚 玩到百果園boss 覺得bgm 又好聽打得又刺激 隻game 好用心整 老鼠塔果度已經全程投入 男爵線打完我已經自封佢goty 8成任務有新意 就算重覆背後都有個有趣既故仔 如果你玩高難度 你真係要開書好似個專業人仕咁礰研究隻怪有咩弱點 用咩油 --- 如果你投入唔到隻game 你只會覺得好煩好無聊

-------
但上年個個吹既odyssey 我就玩到what the fuck?
一開始俾佢無敵既畫面吸引住 打sparta war 覺得隻game 會好玩 玩三四個鐘後發覺其實隻game 可以玩既已經係頭半個鐘俾哂你 你由呢刻到爆機都只係重覆玩無數個殺x 個人 /執x 樣野 既任務變奏品種 打鬥由頭都尾都一樣 敵人只係level 同外觀不同 沒有質既分別 扮有口音既英文配音 垃圾級台詞 點解會有人覺得好玩? 究竟以前既ac 系列有幾垃圾 可以令 呢隻低低低配witcher 3 既 odyssey俾人吹上天?
只係ac series 垃圾 不要放棄rpg
game一路都明暗示你變態唔係兇手 你做咩咁懶是但交差 係咪少少玩厭了?
It’s worth your time
Too much to do!
同感
已放棄
第一日上連登
連登仔大哂嫁啦
依個任我諗有唔少人第一次都搵唔到真兇 整得好有心機
BTW Dlc比人查逃稅個任笑到仆街
巫師3 主線其實中段好難頂
入左個大城之後d劇情真係太婆媽同悶
但dlc 線劇情係唔錯
同血與酒終於有自己屋企可以有歸屬感

戰鬥方面其實系統真係麻麻
打擊感唔好+有bug 位

反而唔睇明佢個拿item 位
一開始玩都會係村入面每間房偷野覺得好正
但其實拎d野9成都無用 後尾真係偷都唔想偷
買埋血與酒先整到wolf school Witcher gear(主game有bug) 再加有埋自己屋企先感覺隻game完滿啲 搵材料整裝甲display出黎又玩幾個鐘
我都想知 打爆完dlc都無佢d劇情
玩完blood and wine 先知witcher 3 n 年前吸血鬼trailer 先係ending
有,ps4玩緊!
我全個新年宅家玩
而家先12lv
感覺好漫長先爆
仲要我每次入新村莊都有偷野癮 執草執垃圾都用左好多時間
賺錢係咪1x lv 都仲係賣肉?
係咪唔好望白金
見收集全套卡好似錯過左就要二三周目
爆頭50人都好難
淨係試過兩次射即死都唔知計唔計爆頭
玩左覺得奧德賽 = 起源嘅完成版

D技能同細節好好多

起源真係太重複 個故事又冇頭冇尾咁
死火我爆左主線都醒唔起要解哩個任
二周目囉
btw heart of stone個劇情好正

第一次到caretaker真係瀨晒屎咁
條友好似碧咸
witcher 3同kingdom come我都超鐘意
kingdom come唯一我覺得頂唔順係太多bug 但果個自由度真係好勁
好行唔送
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞