巫師3既任務會唔會太多……

270 回覆
24 Like 231 Dislike
btw team Keira

25妹動情
戰鬥 係呢隻game弱點黎
就算玩重攻擊應該都係不斷LOOP 閃+升左範圍既儲力斬
你講果啲組合都要二周目有埋突變先會夠多技能點+位去做唔同組合
一周目機基本上就算俾你拎齊技能點都係唔夠你玩多線升級
一係玩劍 一係魔法一係鍊金 一係全部兩頭唔到岸
淨係啲女都J到出血啦
ciri
triss
shani
yen
anna
Anna? Anna Strenger??
清食開驅風野
btw冇Keira冇sasha冇打劍嗰條女
有冇清覺得林中夫人嗰三條女變成人形好正
未變唔好講 唔該
暈到仆街
呢d第一身勁眼花
玩緊2最高難度 好撚難打
ps3?
Pc 想由一玩起 但頂唔順 睇左劇情就算
你整黑暗定暗金(唔記得原名)既套裝就會變番好易玩
佢個難度預你用呢啲裝黎玩 唔用基本上連正常體驗隻game都未必得
e.g碼頭果到跟住個商人npc入去個洞中伏俾佢鎖, 最高難度你點玩都應該俾佢一下秒無解要load save揀其它選項
我打到去永無止境戰場個段卡關

上網個個都話呢段係成隻game最難個位 近乎bug咁

套裝唔識整 淨左件章魚甲完左好耐
係 因為呢度劇情要你用男主以外既角色= 無左暗金裝/技能
你只要唔小心比怪背後打一下扣成幾千到過萬傷害遠遠高過你條血上限
你呢章既暗金最值得整 過左沙漠就無打後果啲唔值得整因為無機會俾你發揮
奧德賽好好玩 起源就麻麻
係呀屌 連滾地都冇 一行埋去五六個追住我黎斬

仲未有心機開返黎打
玩最難死左起碼廿次
你當呢隻係音樂節奏game就會接受到
呢關卡左好多次 過唔到其實因為唔習慣無哂主角啲操作 平心靜氣熟習下都唔算難既
有得扑就正 4p
第一次見真身嚇到鳩到縮
話說主線好似仲有一隻巫婆未死? 有冇交待去咗邊 走之前仲變雀膽走咗ciri條鏈
(有記錯請指正 唔係太記得
你呢度我仲有啲印象 會有3個左右既隊友一係同你衝前
佢地會因為難度關係俾人秒 所以你要同佢地一齊衝再背後斬啲怪
殺得幾多得幾多 唔係隊友死哂全部怪鎖定你等GG
打後會有石像鬼連暗金裝都有機會俾佢陰死所以呢個難度根本只係單純高數字去屈你 唔用暗金裝=自虐 用左又會變無雙
bad ending 就系 geralt 去殺佢,除此之外應該無提過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞