巫師3既任務會唔會太多……

270 回覆
24 Like 231 Dislike
如果九成人都贊隻game果陣就唔係overrate啦真係純粹唔岩玩姐 無謂勉強啦 越夾硬越無癮
劇情一流 細節嚟講2015既game真係好好
甚至依家2019都仲可以砌低好多game
bgm令人感覺真係處於Medieval
任多 但係重覆性少 狩魔任你可以話重覆 但每個都有故仔
玩witcher真係唔悶 打任打到攰就去打牌 打牌我試過開game打成晚
呢隻game 真係10分我俾9.5
啲任務設計得真係好有心機 代入感滿分
Pro機 個裝備箱一多野lag到核爆
Loading time都好長
呢隻真係要pc玩
我最初都打唔羸,後尾棄任去升級+升裝之後再返去打到佢仆街
咩任既狼人 我玩最難好多都一次過打完
Gwent 先係主線
可能我鍾意中世紀個種古典美
音樂畫面氣氛附合我想像中既Medieval
加上我睇開Medieval小說 所以真好鍾意witcher3
fullfil哂我對呢種世界既幻想
同埋最主要個故仔好啦 我屋企有成套witcher嫁
要來一場昆特牌嗎?
我都買左成套未睇中世紀魔幻題材好正

本身對cyberpunk 題材興趣唔大 不過cdpr 唔買唔得
真係唔可以當act玩 Witcher 等級裝備大過天
210 hr 爆機, 你加油
唔裝mod 呢頭拎啲傳奇裝/劍轉過頭升等級即刻廢過隨手都有既藍/黃裝
sasha
好似係野性之心,正常第一次玩唔識升裝應該唔夠傷

但我玩第二三次識玩之後都係好簡單就打完
下 原來打牌有得扑野等我仲對打牌無興一路做任
你將d豐富劇情縮到「搵線索&傾計」,咁你講晒
知唔知打牌先係witcher3既精髓
如果你追求打擊感最好玩重裝+heavy attack
輕裝係噴幾下火+轉轉轉就搞掂

你唔好濫用quen同輕攻擊 係最高難度玩下炸彈 魔法 藥水 劍油 其實好好玩

你攞skyrim比又過份左啲 skyrim嘅戰鬥係好似以前嘅打怪mmorpg咁 不過你要手動去㩒
如果有神界系列個種自由度同bloodborne咁爽快既戰鬥系統,呢隻game會比神作更上一層樓
有d人打機唔識享受故事個種樂趣 冇計
上面仲有人話Witcher3係overrated
作為一個卡牌遊戲 佢個劇情太吸引令我無心機做正經野打牌
ciri先係全game重點
樓主係on9 講完
On9唔配玩高享受度嘅game
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞