點睇明愛nursing?

140 回覆
3 Like 10 Dislike

你year幾

NCD有冇衰過

淨係讀咗1
Senior year
無肥

你year幾

NCD有冇衰過

淨係讀咗1
Senior year
無肥

我依家讀緊1
之前讀咗2
樓主我都收到interview 2月3
淆淆地
我覺得去拎個經驗都好,唔好晒左個機會
我覺得去拎個經驗都好,唔好晒左個機會

利申 我估我dse 16-18分

NCD有冇衰過

淨係讀咗1
Senior year
無肥

我依家讀緊1
之前讀咗2

Year ?

NCD有冇衰過

淨係讀咗1
Senior year
無肥

我依家讀緊1
之前讀咗2

Year ?

聽講東華讀個RN 要50萬wo

利申:poly 已grad RN
變咗東華post
醫院啲護士學校雖然係hd但係岀黎係rn,同degree岀嘅rn有咩分別?

得ha有 HD rn
有咩分別就唔知

Grad左其實無分別 人工無分別 請人唔會話請degree先到HD
分別在第時升職要有master
HD要讀番degree先可以再讀 degree既人可以直接讀master
如果東華學費咁貴我覺得CMC抵讀啲
但醫院train始終學費平 所以學習上既support會少啲
醫院啲護士學校雖然係hd但係岀黎係rn,同degree岀嘅rn有咩分別?

得ha有 HD rn
有咩分別就唔知

Grad左其實無分別 人工無分別 請人唔會話請degree先到HD
HD要讀番degree先可以再讀 degree既人可以直接讀master
但醫院train始終學費平 所以學習上既support會少啲

好似唔一定master,master只係recommend
不過想升at least都要有個degree啦

得ha有 HD rn
有咩分別就唔知

好似唔一定master,master只係recommend
不過想升at least都要有個degree啦

你擦鞋叻 識幫老細拆彈咪升你囉
度度都一樣架啦
東華狗也不屌
明愛讀三年 丁得過
東華狗也不屌
明愛讀三年 丁得過

點解3年
淆淆地

我聽日
淆淆地

我聽日

聽講明愛啲Staff勁寸
唔知堅定流
聽講東華讀個RN 要50萬wo

利申:poly 已grad RN

Sssdp有資助好似4萬幾
淆淆地

我聽日

巴打加油
如果你係女嘅 入nursing school 會比較易
男嘅大部份只可入學店or 大學
淆淆地

我聽日

唔知堅定流
無in過
淆淆地

我聽日

唔知堅定流

我in過明愛nursing
個次係伏黎
in過四間nursing school冇一次in到想鬧個professor,唯獨明愛
留名 我都今年in
我in過明愛nursing
個次係伏黎
in過四間nursing school冇一次in到想鬧個professor,唯獨明愛

個professor好寸?
留名 我都今年in

加油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞