[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (21)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
支持
如果我知道有「普通男同事」為我做採花賊都會感動嘅
係唔係我要求太低
對狗公果集又期待又怕 希望花式自殺王唔好死得太難睇
絲 你個名
今集我鍾意龔燁講治下我呢part同埋喺舞會周圍搵水水然後見到水水同jacky出去嗰個緊張樣
Welcome
全集最滿意係放開個女仔嗰吓
+1

收貨
會唔會覺得

花愈多=愈大誠意
做咗一排cd rom,難得有個啱feel嘅名就改嚟加入呢個島瘋狂傾工水
有機,少年龔concept
冇質都要用量補償返
你個名都好正

我要比龔燁治下
其實今集睇得出cut咗好多嘢,加上sitcom係要睇誇張嘅喜劇效果,龔水線處理得都尚可嘅
同埋龔水其實都算霸咗情人節好多screen time,再次多謝劇組對呢條線咁好
不過回想嗰part轉一轉係會好啲嘅,但係我第一次睇live又冇話好反感,係大家之後講返先覺得有更好嘅處理手法
marketing總監你認真答我
平時你係咪都係送啲咁嘅禮物俾客
好耐冇上水呢集引返我出來

今集其實龔水兩個都好大進步
睇得出水水期待既唔只係人人都有既個支花而係only one送既花
花式自殺王龔生雖然又表演花式自殺但佢為左接近水水想要既條件特登唔戴眼鏡結果送左拜山花

不過其實亞太區市場部總監應該緊貼下時代潮流而家有種眼鏡叫隱形眼鏡
起碼文字預告講嘅”不歡而散”
冇我想像中咁負面
阿龔唔係句句串到盡
睇完呢集淨係想講採花賊四圍偷花嘅時候好cute
嗰Part笑死我了! 懷疑鐵面陳會不會係閉路電視看到呢一幕
我expect個不歡而散係真係兩個鬧交
如果送得出花店嗰紮就好嗰紮真心靚
成日話水水收拜山花,結果真係送拜山花嗰個就係龔生自己
廁所嗰度我最鍾意
其實已龔水鬥開氣嚟講一啲都唔算不歡而散,更加不歡而散嘅情況比比皆是
阿龔喺花店直頭offer送花畀阿水喎
本身想講句難得自殺王唔自殺,睇到後面偷大酒店啲花就吞返呢句
果然戀愛中嘅少男係少啲智商,大酒店都偷
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞