[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (21)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike

希望聽日順利啊
笑死我 花籃瞬間變果籃
頂我見到個火龍果笑到肚痛
「花」式自殺
個火龍果笑死
雖然後面點哂爉燭懶浪漫,但真係好似拜山花

Btw覺得送花唔係FF
但聽日上堂睇唔到live
咁火龍果要嚟排毒美顏好,
可能諗住搭埋落去得
起碼又擺得又食得啦!
頭先係大廳,我地島民"進可龔"搵到重點"火龍果"
真係咩浪漫都無晒~笑到我PK
不過都係嗰句,跪求編劇高抬貴手,唔好虐我地
阿龔可能見阿水咁冧kevin送嘅拜山花,所以自己都送拜山花
阿龔應該臨急臨忙喺市場部搵個客送嘅果籃臨時砌,只要送嗰個buy就得啦
火龍果幾好呀
浪漫完之後 睇得又食得
你諗下,送完花之後,兩個浪漫完又唔驚會DEAD AIR無野講,可以即時拎住把生果刀切黎食,跟住你一淡我一淡。
真係諗起都溫馨
Stanley又live唱歌啦!非走不可緊
頂,你咁講一講有畫面嘅
吸血鬼同Elsa你一啖我一啖
之前好似見過話係個女仔好鍾意食西蘭花所以個男嘅先咁送 夠實用嘛
紅肉火龍果嘅話吸血鬼仲食到好似流血咁
講真 心意啫都係

龔燁聽日個花籃真係夠嗮心意
笑死我嘞~ 明明睇完預告之後, 個心好不安, 睇咗同"火龍果"有關嘅留言, 仲有你呢個FF, 即刻開心返曬~~!

嗰間真係阿龔嘅房? 旁邊個櫃嘅擺設唔似喎......
以開心速遞作風,
話唔定係⋯

水:多謝。嗯⋯但點解有個火龍果嘅

龔:哦,啲人話火龍果好嘛,排毒瘦身,咁個籃又有位,又特價⋯

水:死cheap精,咁即係話我肥啫
無錯!其實電子花拜山花膠花都好,最重要收花嗰個搭唔搭糖姐

你一啖我一啖都幾sweet啊
又有得睇又有得食,好實在嘅花籃
火龍果乃總監大人為水水健康著想而準備嘅小驚喜,此舉既窩心又貼心,應記一龔

咁唔應該列入情人節花系列嘅菊花,係咪可以順便泡茶清熱氣
啱啦水水成日都咁躁
飲咗龔生送嘅下火菊花茶就唔係再飲三太啲脫髮咕嚕藥
聽日應該有阿龔日劇跑去搵新年擺完既花,去砌返籃花送俾媽呢空……雖然唔靚,但心意最重要。希望媽呢空發現死賤精既心意啦……

而家最擔心係媽呢空講完多謝之後會唔會好似麻雀王咁講句:食蕉連皮啦你”…

請編劇手下留情呀
如果係上次聖誕甜笑住嘅食蕉連皮都收貨
成功送到無出事已經好好架啦
應該唔會食蕉連皮
最多食火龍果連皮
雖然經過之前啲預告片創傷
仲係相信2019情人節我地唔會比編劇整估的
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞