[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (21)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
Stanley已經連開咗4晚live,希望今晚可以繼續。但係如果真係有,咁大家咪好忙,又追post,又追live。
吹得高就成熟有型啲
唔吹咁高好似琴日偷聽或者籃球嗰啲就young啲
兩款都鐘意
係唔鐘意太長啫
佢琴晚live咁快bye bye係咪驚自己忍唔住劇透咗
晚晚可以聽歌 超幸福
+1, 講起噚日, 其實阿水同Terry知唔知總監大人坐左係到, 佢兩個直情當坐係到嗰位總監大人無到
唔係, 係佢朋友要用來練結他 / 定教結他 唔係好記得
噚日點左首歌, 佢講左唔肯唱
佢地講得咁大聲直情當全個初戀cafe啲人冇到
之前估阿龔匿喺雪雪雪隔離偷聽
又真係比大家估到勁大個雪雪雪廣告牌
總監大人生命價值觀同我哋有啲唔同
明明想愛惜生命但成日係辦公時間去尋寶圖
搞到成日要通頂ot
明明想好好對水水又成日花式自殺
不過佢揀唱歌唔係傾計都似係想唔爆咁多嘢
阿水已習慣阿龔係身邊,所以明知佢係度都照講秘密
係佢兩個已經無秘密
個frd要教結他啊,所以唔想阻住佢地。希望今晚都有啦。
唔知係咪星期六個活動要日日上去練歌。
都似係,阿淳真係好勤力同埋專業
因為阿龔仲係用緊阿叔口中小學同學追女仔嘅手法
其實一齊咗之後龔水兩個相處肯定繼續小學雞落去 好想快啲見到呢一日
繼續吵吵鬧鬧好開心
其實我好鐘意尋晚過場阿龔話最憎啲男人唔負責任然後阿水bear住佢,然後阿龔再帶有啲心虛”哈哈”個一幕。表達到好多嘢!
所以今日拿拿聲補鑊
總監大人快啲變成一個負責任嘅男人啦
佢近排真係好勤力練歌,愈唱愈好
感覺到佢係-個好尊重自己工作嘅artist,私人時間都努力開live宣傳event及劇集,對工作好盡力,好負責任
係, 噚日唱個幾首, 不如不見、非走不可、只會因你唱, 我聽到醉左, 佢把聲真係好適合唱歌, 希望將來會揾佢唱主題曲或插曲
開心首主題曲應該換下喇, 又唔係唱得特別好聲
佢唱歌超有感情 低音勁有磁性
許願池:cut走賓穎換stanley唱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞