[開心速遞]熊若水龔燁 供水線集中討論區 (21)

1001 回覆
32 Like 7 Dislike
今晚就知有冇古怪
係live啲人問佢, 佢回答時我覺得佢個笑容有啲野, 但又講唔出
今日蟹蟹瘋狂po相啊
啱啱上堂一見到即刻瘋狂loop啦
加密fail自膠
第一次情人節俾閃光彈洗版係咁開心
隱約間總有點不安⋯⋯尤其是見到啲咁sweet嘅售前相. 證明初雪+no.1真係造成咗心理創傷,唉
絲你要振作啲
話晒都經過傑叔兩集啦嘛
放鬆啲啦,好似Stanley咁講,無論甜定虐,龔水都唔會離開大家,會對大家不離不棄
加上今日情人節又係新年
冇事嘅
冇嘢嘅 最多咪冇表白 阿水見到火龍果 兩個又鬥下氣咁
今日應該唔夠air time俾佢哋反cup sad ending
絲打俾啲信心 就算sad都一大班人陪你
應該都係個殭屍妝問題啫
吸血殭屍整個情深樣都幾搞笑
好似想講:嚟啦俾我吸血啦
所以正式表白都係留返下一集正常龔燁樣先啦
經過咗463,重有咩好驚??
已經有哂抗體
絲打冇事嘅 , 一陣要安排Shut up Jacky咀落KC到, 邊有咁多時間比佢虐
期待佢哋516經歷完情人節之後表白
或者兩個乜都冇講就一齊咗
之後就算地下情都好唔好做見光死嗰隻啊
各位絲打, 仲有3個鐘, 準時到大廳推爆post, 務必推爆2個post
我已經準備好啦!
唔洗驚啦絲打
以前就話虐要孤軍作戰啫
而家一大堆巴絲陪住你
就算啲玻璃多到食到嘔都無有怕啦
其實就算無用口講表白,阿龔呢個自製花籃咁特別,同全接龍女同事送嘅唔同咁嘅行動同表白都無分別啦
要睇埋真516預告先知係點,不過知道白色情人節係龔水我就覺得好有可能516同522都未表住,到534先嚟真
期待阿水回禮朱…古力俾阿龔
呢種係咪就係傳說中嘅集體創傷後遺症
佢哋究竟影咗幾多相,點解po極都仲有
唔好畀佢停繼續po多啲
上次阿蟹live 掃手機搵相個樣,應該影咗好多
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞