[PS4/PC] Monster Hunter World [294] 1001肯開po未

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
好似已經33頁,iceborne應該會加大
用左散彈之後真係翻唔到轉頭
太易玩了仲要好鬼高攻,除左貝係要大家配合。

歷戰王散彈都好好用 之前上網睇咩攻略又話斬彈打麒麟,屬性彈打炎王咁。防5,防禦強化,體力3都已經夠曬做,仲高dps過玩屬性彈。
我仲未搞掂巫師 隻毒妖鳥支線
見都係輕弩/ 大劍攻略多
我無整下位都39頁
我自己覺得唔熟嘅話玩黑暗左右,射擴散就好易過,新手都係玩dps位啦。

Google下都有一堆配裝,體力3幾乎必備,一般黎講其他都係配攻擊技就得。不過街場有時唔係齊曬補、坦嘅話,落啲補命技都ok嘅。始終重弩你唔加防性、防強有啲技係擋唔到,但係你碌又慢,收刀更加無可能。

街場見過太多又要玩近戰又唔係勁。係咁死,一係就dps低到咩咁成場行行企企,又唔係做補,唔知想點。結果個坦dps就成場最高
雙刀攻略係
放火就鬼人亂舞佢,平時就普通斬

唔貪刀一定過到關
係咪無人用弓打
冇清多餘爛西武?
不過照計今次應該係最後一次祭event裝,下次再出應該係iceborne
其實玩你用開熟嗰樣武應該都過到(當然平時只打團戰未必掂)
佢難度唔係設計到好難,扣好少血
有儲r6
不過最近唔夠位
都賣左啲
淨係儲每樣1把,除左賊弩留兩把
除左連登大家重會係邊到約戰
我同香港有時差,feel 到無咩機會同各位巴打打
Me too
因為我r7r8儲2把
驚要整唔同客制
其實除左爛西同貝之外
其他solo 仲好打
其實冇玩過擴 我唔係好建議玩 個硬值太大
上彈呀 射完之後硬值 突然轉可能貓得仲勁

打呢隻用咩武器都好 用自己熟就得
平時個d hea打衝埋去係咁斬
呢隻最重要係個意識

出風要閃光 極貝就拉風
冇仇個陣要企係坦附近等佢易拉d
拉左仇唔好閃

上網睇下片學下點打
自己打街場或者上黎揾人練習
熟左之後就當佢生菜咁食
今個星期五六日,你知打咩架,點會冇機會
極貝

平時on大概香港時間幾點到?
上fb搵團入可以,不過依家都冇乜團招人
有諗過,但見到係無屬弓就唔想用
再加上佢套裝有跑者3,就決心用雙刀
係建議玩擴 ,俾我套你睇睇,
吓原來係無屬 當我無講過
我都見有跑者 咁可以一戰
未玩過擴 熔山係咪主徹甲 副擴散?
有 值不值得買研究室都係用弓
唔係打唔贏隻王
問題係隻雀瓜左
鬼撚咁少血 又鐘意自殺
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞