[PS4/PC] Monster Hunter World [294] 1001肯開po未

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
耐力急速回復 Lv1 體術 Lv1 迴避性能 Lv2 攻擊 Lv1 水屬性攻擊強化 Lv3 看破 Lv4 弱點特效 Lv3 超會心 Lv2 解放弓的蓄力階段 Lv1 睡眠瓶追加 Lv1 散彈・剛射強化 Lv1 通常彈・通常箭強化 Lv1

咁呢?我需要迴性多過迴距
我都有諗過1區眠兩次落石 加埋都1萬傷
如果咁砌 可能之前個套 將通彈換眠瓶會好d
散彈個傷害高過通彈 多d用剛射

呢套會心有d低
如果有三箭冇會心已經接近少左一箭傷害
計埋應該差好多
希里套裝同武器資訊係咪流出咗?
試左落石快幾多先
啱啱睇翻自己條片 見到有下剛射6箭都冇會心
已經95%會心
我前排先發現滑完可以直接剛射 唔一定接r2先可以剛射 發現新大陸咁
睇佢動作 唔夠時間就直接滑完剛射
我用🏹過,但我幾贊成邊種熟就用翻邊種
3 4區好多時輕拍個下要咁射
最大蓄力就直接剛射
由零蓄開始就兩下R2 好好用
一下R2一下剛射會唔夠時間
yes 都係第3/第4下考慮剛射定禁r2
尤其係鎖頭鎖胸個d
用太刀練鎖鋼龍 冥燈都練左陣 散彈一場得
我用弓打既 好好彩打一次就解晒主線支線
隻毒妖出黎之後就即刻打毒打麻曲射打暈盡量鎖住隻鹿首
普貝打左八場野場一次都過唔到 有幾次真係差少少

我都係打左Witcher 3 先算
巫師任死左毒妖鳥 洗唔洗再做過奇面
第一次用番佢把片手 咩支線都無解過....
係騎膊馬幾好笑
番去都係試一場用弓先
無論如何都想試一次用弓打佢
順便都要解番啲支線 希望1 take過
見大家都屌哂鬼咁
急問
記唔記得打出黎啲數字大概係點
無屬弓真係有啲卻步
放假的話呢到全日有人
有師兄話過唔使,但我一定就做埋佢,一陣毒鳥無死但又無珠我會LLM
唉屌
我地4dps都有坦架 2 4就肯定有
一區就睇有無人拉
個人感覺弓算易,因為周圍有力虫食
毒撚鳥真係過唔到ge 可以執定10個不死蟲 青菇
加埋補給箱三個
總共16粉塵 我阿媽都過到
三下R2除左第一箭個位數之外 其他一箭好似都有16-18
其實無屬弓都唔係咁差既姐
隻game一開始果陣咪又係角弓做主流 係後黎發覺屬性會心弓dps仲高先冇人玩角弓(唔計拔刀弓)
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞