[PS4/PC] Monster Hunter World [294] 1001肯開po未

1001 回覆
4 Like 1 Dislike
我都係
不過滅盡龍d裝拎黎做插件都好正
流出圖,隻腳好似2攻擊呀
我本身用開套挑3攻6 99%會心
出左可能換 挑5攻4 100%會心
但其實唔係話勁左好多
有一段時間冇玩 岩岩尋晚過完巫師3 而家有冇D咩任建議一定要打
普貝之前打左
極貝一路都過唔到但應該冇咩裝要係極貝度打番來
但丁裝 usj裝 全部歷戰王嘅裝
呢d大部分混裝要用到
可以打定d票先 要用先再整

極貝打完就多個騰龍外觀
又冇去到咁遠...但丁有打
歷戰王有打完鋼龍 炎王
其他應該要搵夠腳先打到

USJ 打完
之後打洗唔洗打歷戰王.熔山
銃槍點先可以快速吸仇?龍坑炮好難拮中頭

我滅盡頭 騰龍4件 火太
精神抖擻發動時 90%會心
咁辛苦做乜
用滅龍石拉咋嘛
再著轉身衣
象徵式做下樣扮有打姐

有冇早場?返工無野做,hea打mhw先
咩工可以返工打機
點解唔100埋佢
因為已經冇位,我整唔到100%
所以先問你地咩裝
電莖損手
講開

尋晚同你打極貝唔好意思,我都唔知點解會最後第二粒黃道避完個下貓咗。

我滿血200,點會佢一拳打落嚟死得人。
我係 炎妃衫B 全騰龍 渾身護石
有看破6 攻5 弱特3 超心3 無傷3 抖擻2 無擊 強化持續1
打弱點100%

打貝就護石換弱特 加心眼同+多1粒達人珠 抖擻得翻1
打弱點95%
我2貓斷埋線tim啦 怕什麼
扮緊工
如果無記錯應該係
火刀騰龍4件熔山gramar腰攻護
而且多左盛裝可以換盛裝頭騰龍4件挑護
50%弱5%攻4 25%會心6 10%渾身 9%挑=99%
打易怒的怪都ok 我又唔算成日維持到無傷
而且唔鍾意見切回身食唔到渾身果一下
所以渾身唔砌高但砌高挑
但係真係好奇怪,黃道發動咗粒石落地之後,我係隕石後面行出嚟,隻嘢一拳打落嚟我貓咗喎

我滿血200架喎,普通攻擊極貝唔會一下死得人

你話連續幾吓追住打就貓啫,一下咋喎

即係唔駛拎出嚟獻世
的確太刀唔係時刻發動到精神抖擻,仲有一下會唔切耐力。

我都冇裝無傷,打極貝佢掂吓你都扣血。
FF跳成功後落地果下有時會仆街無九成血,唔知點解
我冇ff跳,企定係隕石後面避,已經避過咗黃道....

我有諗過到底係黃道嘅餘勢ko我? 但我已經行咗幾步,再中咗一拳就馬上死。
好大機會俾佢拍走你然後中黃道,以前成日都係咁死,所以企係隻牛前面會開盾保平安
打咁多局唔記得啦
努力記緊邊個打邊個
最記得係4區第3次無石
3個跳失,一來3貓

anyway for fun姐
我hr又滿,珠又齊
過唔過wfc
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞